Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újrakezdés/kapcsolat megjavítása az exxel? Kinek működik és mik voltak a buktatói?
Igen! csak a káposzta jó felmelegítve ismerjük a közhelyt. Engem viszont az érdekel akinek sikerült és boldog most.(hiszek abban hogy ő az igazi, és nem akarok/akar váltani)
negatív kommentet nem kérek mert sok hasznát úgyse venném

Exszel.
Én olyan párokat ismerek akik 1-2-20 év múlva találkoztak újra és együtt is maradtak.

Mi újrakezdtük, nem bántam meg :) az a helyzet, amikor mi elsőre összejöttünk még rengeteg dolog miatt nem álltunk készen egymásra. Én rettenetesen féltékenykedős voltam, ő nem foglalkozott velem eleget, szexuálisan mindkettőnknek gátlásai voltak, amiknek első körben nem sikerült a végére jutnunk.
Hiába imádtuk egymást kezdetben, hiába volt jó vele lakni és hiába voltak hasonló nézeteink a szülőségről, ezek a dolgok megölték, vagyis nem teljesen, de eléggé ahhoz, hogy szakítsunk 2 év után.
Amint hazaköltöztem tudtam, hogy ez hülye döntés volt, és jött néhány igencsak fájdalmas hónap, amikor sorra ráébredtem, hogy miben hibáztam. Nem tudtam bízni, kötődési problémáim voltak, és csak az adott elég erőt megváltozni, hogy ez az egyetlen választásom vagy elvesztem.
Jó barátok maradtuk, és még ő is szeretett, de nagyon mélyen megbántottam, mivel én kezdeményeztem a szakítást. Azt mondta, legalább egy év lesz mire újra bízni tud. Ennél azért szerencsére hamarabb sikerült a bizalmába férkőznöm, és egy évvel a szakítás után már a kislányunkkal voltam terhes, most pedig 6 éve vagyunk együtt, és a második babát tervezzük, össze is házasodtunk azóta.
Nem mondom hogy könnyű volt. Nekem meg kellett tanulni bízni, neki gondoskodóbbnak és figyelmesebbnek lenni, és hát szex terén se vagyunk még az út végén, de sokat javultak a dolgok.
Két fél kell hozzá, rengeteg önkritika és motiváció, és szerintem vannak helyrehozható esetek. :)
2-es te egy istennő lehetsz :D
(Nem guny,szarkazmus)
Igen. Mondtam magamban, hogy nem akarom újrakezdeni egy exxel sem.
Hosszú kapcsolat volt,rengeteget hibáztunk mindketten,vège is lett.
Eltelt jó pár hónap ès mindig az volt a fejemben, hogy mit rontottam el. Nem tudtam elfelejteni,ès kèsőbb kiderült, hogy ő sem engem.
Újrakezdtük, mindent megbeszèltünk,azóta pedig jobban szeretjük egymást,mint a legelső kapcsolat elejèn. Hiszek benne, hogy ha kèt ember egymásnak vannak teremtve,eltelhet több èv is,de visszatalálnak egymáshoz. Ahogy a mondás is tartja: A távolság ès az idő a kis tüzeket eloltja,de a nagyokat fellobbantja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!