Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a pasiról? 20/l

Figyelt kérdés

Érdemes kezdeni ilyen típusú emberrel? Persze ezek csak pletykák (vagy kitudja) amiket meséltek róla bár eléggé megbízom azokban akik mondták. Velem mindig nagyon kedves és érdeklődő felőlem, mindig poénkodik meg mellém ül és elbeszélgetünk, mert egyébként nagyon okos srác szóval nagyon jó vele lenni. És amúgy nagyon jól néz ki ami azt illeti.

Csak az a gond, hogy nagyon sok rosszat hallottam már róla aminek nagyrésze igaz mert annó én is hallottam ezeket a dolgokat. Az még oké, hogy sok "nője" volt csak amennyire hallottam nem bánik jól a nőkkel... De én ezt nem tudom elhinni mert olyan kedves velem, olyan más. Pl tudom, hogy egyszer az egyik barátnőjét durván kidobta aki teljesen összetört de ő meg tudomást sem vett róla és a csaj meg állítólag öngyilkos akart lenni vagy mi mert felvágta az ereit a srác ajtaja előtt(!!!) aztán ő meg állítólag átlépte vagy belerúgott vagy mi és ment dolgára. Ez nagyon durva sztori de emlékszem mindenki ezt beszélte ez egy pár éve volt én akkor még olyan 15 lehettem azthiszem. A csajnak tényleg vannak ott vágások a csuklóján mert távolról ismerem amúgy nagyon szép és okos csaj ezért is olyan hihetetlen ez. Meg persze olyanokat hallottam, hogy kihasználja a lányokat meg nem keresi őket hanem csak szórakozik velük, dehát ezt sok srác csinálja mert a legtöbben ilyenek. De én csak rosszat hallottam róla még olyat is, hogy erőszakos stb, ha olyanok meséltek akik jártak vele mert mindet "kikészítette". De mikor őt kérdeztem egyszer erről csak mosolygott, hogy jaj a fele sem igaz ugye nem hiszem el ezeket? Olyan aranyos volt, én meg mondtam, hogy nem persze. De valójában eléggé aggasztanak mert érzem, hogy kezdem megkedvelni nagyon is. Talán pont azért mert barátnőim is meg az összes ismerősöm ezzel traktál, hogy nehogy kezdjek ezzel a pasival mert látják, hogy rám van szállva és én meg túl "naiv" meg "romantikus" vagyok.

Ti mit tennétek a helyemben? Nem szoktam adni a pletykákra de szinte mindenki csak ilyet mesélt róla :/ Viszont a személyes tapasztalatom egészen más, én olyan kedvesnek meg okosnak és amúgy érzékenynek is ismertem meg, én ezeket nem tudom elképzelni. Komolyan, kizártnak tartom pedig jó emberismerő vagyok. Éppen ezért nem értem és nemtudom mit csináljak :(

2017. júl. 11. 20:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát persze hogy kedves veled. Amíg meg nem kap. Nem hülye. Èn nem tudhatom de tudod nem zörög a haraszt. És az is érdekes ahogy reagált a dolgokra. Nekem felejtős lenne
2017. júl. 11. 20:35
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
Kuka
2017. júl. 11. 20:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Van egy ismerősöm, ő is tenyerén hordozza az összes csajt a kapcsolatuk elején, majd pár hónap múlva szakítás, mert előjön az agresszív majom énje.
2017. júl. 11. 21:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha el akarsz adni valamit (ebben az esetben ő önmagát), Te sem a hibáid bemutatásával kezded...
2017. júl. 11. 21:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Amíg meg nem kap,addig kedves,hát hogyne!Amint elérte,amit akart,már nem leszel olyan érdekes,és szépen beléd rúg egy nagyot.Borítékolom,hogy ki fogja használni a naivságodat.A végén meg téged hoz ki bűnbaknak,csak figyeld meg!
2017. júl. 13. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!