Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy a férfi várja hogy a nő keresse?

Igen van.
Én például arra várok, hogy egy nő meg is találjon, ne csak keressen :D

Ha csak a férfi keresi a nőt, abból egy pár kapcsolat lesz. Ha a nő is keresi a férfit abból egy párkapcsolat lesz.
30/f

Ha egy Nő lemond egy találkát neki kell jelentkezni és felajánlani új időpontot, ha a párja kereste telefonon neki illik visszahívni, és még sorolhatnám.
Anno amikor még randizgattam az első két randit mindig én kezdeményeztem, de utána szándékosan nem kerestem a partnereim, érezze a másik fél is, hogy bizony neki is tolni kell azt a szekeret(mondjuk nem ez a jellemző!!!). Több kapcsolatom is szétment emiatt, vártam egy hetet és továbbléptem, majd amikor véletlenül találkoztunk számonkért a hölgyemény hogy hova tűntem és miért nem jelentkeztem. Erre mindig azt válaszoltam, hogy abba maradtunk, hogy keressük egymást.
Szóval a válasz igen.Nem kell óránként zargatni, de néha jól esik, ha valamit el akar mondani a párom. :)

Van olyan. De azért ez inkább 2-3 beszélgetés (messenger pl.) után van.
- Csak úgy elemi módon egy férfinek elvárni, hogy a nő keresse (1.alkalommal), az nem érett dolog. Ott valami nagyon nincsen rendben.
- Egy nő részéről folyton csak várni, hogy a férfi ráírjon (x beszélgetés után), az megint nem helyes.
---
Ez a helyzet. Egy rendkívül önző világot élünk, ahol mindenki a másikra néz, és reméli, hogy majd észreveszik, jó szót kap tőle, elismerést. És aki ezt észreveszi, és bővölködik (és nem képmutatóan) a mások elismerésében, arra az emberek is egészen másként fognak tekinteni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!