Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, mi alapján döntitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mi alapján döntitek el, hogy valakit csaj egy alkalomra vagy "egy életre" akartok?

Figyelt kérdés

Mik azok a tulajdonságok, amik pl. egy egyéjszakásnál nem zavarnak, de pl. párkapcsolatban mindenképp meg kell lennie a lányban?

Pl. elvárjátok, hogy tudjon főzni? Ha a kezdeteknél csendesebb, akkor melyik oldalra állítjátok (éjszakás/tartós). És mi az a tulajdonság egy lányban, amitől "azonnal beleszerettek"? Pl. egy 50 km-re lakó lány, aki még nem tud főzni, de nyilván ha rá van utalva megcsinálja, saját pénzügyeivel foglalkozik, nem várja el, hogy a srác tartsa el.. stb. bejöhet a képbe nálatok? És ha ti is dolgoztok, egyedül éltek, mennyi idő után hívnátok magatokhoz? Ottalváshoz is, és együttéléshez egyaránt?

21N, korotokat is írjátok meg légyszi.

2017. júl. 10. 15:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés: amitől "azonnal beleszerettek"?

HUMOR ÉRZÉK!

Nekem ez intelligenciára utal, lazaságra, kreativitásra, és legfőképpen NEM UNALMAS.

PLusz jó alak, hogy vonzódjak hozzá, mert egy kövér emberhez nem vagyok képes vonzódni sajnálom. Akinek tetszenek a kövérek, azok védhetik a kövéreket... nekem nem tetszenek, ne kényszerítsen senki, hogy olyan emberrel legyek együtt, akit nem szívesen csókolok meg :) (most jól kitértem a kövérségre mi? :D nem baj :D )

Szóval humor és jó alak. (a szép arc se hátrány, de az utolsó szerelmemnek pont nem volt szép arca, csak csodás személyisége... meg jó alakja! )

20 F

2017. júl. 10. 15:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem várom el a főzést. Ha tetszik, és jól elvagyunk, akkor tartós. Ha tetszik, de fárasztó, és nehezen elviselhető akkor max szex.

A HVCS csak egyéjszakára megy, hiszen ott a többi csaj akiket játszva megdughatnak.

Nem lehet azonnal beleszeretni egy lányba, ahogy férfibe sem, mert ez csak egy tündérmese.

Persze hogy képbe jöhet egy olyan lány, nagyon is. Akkor hívnám magamhoz hosszabbra, ha már tudom hogy jól elvagyunk, jól érezzük egymást.

31F

2017. júl. 10. 15:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig csak komolyat keresek. Ha egy húron pendülünk, hasonló céljaink vannak a kapcsolattal, egymással, akkor nyilván megmaradunk egymás mellett. Én tudok és szeretek is főzni, szóval igen, értékelem, ha a nő is otthon van a konyhában. Nem baj, ha kezdetben csendesebb a nő, ha később meg tud és akar is nyílni nekem. Imponáló, ha önálló, gyakorlatias, ellátja magát, nem lusta és rendetlen. Alap a hűség, komoly elköteleződés felém és a többi rizsa. A többit úgyis a kémia dönti el. Én még nem élek egyedül, de most nyár végén tervezek lelépni otthonról, ha minden jól alakul. Hogy érted, hogy mennyi idő után hívnám magamhoz Lakni vagy csak úgy? Csak úgy, pár randi után simán, akár már elsőn is, lakni meg majd eldől, hogy passzolunk-e.
2017. júl. 10. 16:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, én egy vékony, sportos, csinos lány vagyok, humoros, de ugyanakkor bizonyos szinten távolságtartó is, nem fecsegek feleslegesen, egyetemre járok, sok célom van az életben, házias is vagyok stb. Szinte mindenkivel meg tudom találni a közös hangot(legalábbis azzal, akivel akarom), aranyosnak gondolnak.

Ennek ellenére elég sok olyan pasi is van, akinek csak szexre kellek. Ne kérdezd, hogy miért, ennek több oka lehet. Vagy éretlenek még kapcsolathoz, vagy nem tudják értékelni az olyan lányokat, akiket kéne, vagy csak nem érzik azt a pluszt, vagy érzelmi analfabéták...ki tudja. Viszont vannak olyanok is, akik a tenyerükön hordoznának. Szóval ne akarj senkinek megfelelni, olyan lány nincs, akit mindenki kapcsolatra akar, meg lehet benned az összes jó tulajdonság is, akkor is lesz olyan, aki át fog b*szni. Ilyen az élet...

2017. júl. 10. 16:06
 5/9 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!

Igazából ő is és én is komoly szándékkal vagyunk, csak kicsit félek, hogy valamiért majd csak alkalmit akar. És egy hihetetlenül aranyos srác, ezért is sajnálnám a dolgot, mert alkalmiba nem megyek bele.

2017. júl. 10. 16:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Sajnos ezt csak idovel fogod megtudni mindig, h mit akar a srac. Csak a szex utan latod majd valojaban.
2017. júl. 10. 18:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Nő vagyok, de elég jól ismerem a párom akkori gondolatait.

Ő előbb jött tisztába a hibáimmal, mint a pozitív tulajdonságaimmal. Neki szerelem volt első látásra, nekem nem, kerültem a férfiakat akkor, de ő kitartó volt. Tudta, hogy mindenkit elhajtok, hogy kissé fenn hordom az orrom és nehezen jövök ki más emberekkel, de nem zavarta, mert neki sikerült megkedveltetnie magát, és vele nem ilyen voltam.

Hamarosan összeköltöztünk, a főzést említetted, hát én nem tudtam. Nem volt elvárása, türelmes volt velem, mert igyekeztem hamar belejönni. A táv nálunk 40 km volt.

Jó döntés volt, már hamarosan babázunk.

23N

2017. júl. 10. 18:45
 8/9 anonim ***** válasza:

kisugárzás.

megpillantom, és eldöntöm pár mp alatt.

2017. júl. 11. 20:47
 9/9 anonim ***** válasza:

"Ennek ellenére elég sok olyan pasi is van, akinek csak szexre kellek."

Talán csak azokat veszed észre, a HVCS-ket, akik mint írtam, hülyék lennének lehorgonyozni egy nő mellett, ha sorra dughatják a nekik felajánlkozó csajokat.

2017. júl. 12. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!