Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, mit éreztek pontosan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mit éreztek pontosan, amikor szerelmesek vagytok egy nőbe? De úgy halálosan.22/n

Figyelt kérdés
Leírnátok, milyen érzések kavarodnak bennetek olyankor?
2017. júl. 9. 16:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Úgy halálosan még nem voltam szerelmes (szerencsére), de azt érzem, hogy vele akarok lenni állandóan, csókolni, simogatni, nézni az arcát, a mosolyát, beszélgetni, szeretkezni, együtt jól érezni magunkat, és ezt folyamatosan. Ha nem vagyok vele akkor mindenhol ahol jól éreztük magunkat eszembe jut, és hiányzik.

Amikor vele lehetek, jól érzem magam, sokkal vidámabb vagyok mint amúgy, sokkal motiváltabb, magabiztosabb.

Amióta eltűnt a szemem elől azóta viszont rossz érzés, hiányzik, és úgy sajnálom hogy így alakult, és reménykedek hogy egyszer még is kapcsolatba lép velem...

2017. júl. 9. 20:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Hiába moderáltatsz, akkor is csak ömlengsz, és még mindig nem hívják írói vénának. :P
2017. júl. 9. 20:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Ezt nehéz lenne elmondani, de nekem speciel sikerült már jó párszor lekottázni :)))
2017. júl. 9. 22:24
 14/14 anonim válasza:
Az Életet!
2017. júl. 12. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!