Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán itt a vége?
Figyelt kérdés
párommal 10 hónapja vagyunk együtt.de nem látok már benne semmit ami arra mutatna hogy szeret engem.az elején éreztem valamilyen szinten a tüzet.elvoltunk élvezte mikor velem van.de tudtam hogy az elején egy pótlék voltam számára.ennek ellenére vele akartam lenni mert szeretem.nagyon nemfoglalkozik velem.érzi hogy mindig ott vagyok ha kellek..mindenben széámithat rám.de nemfoglalkozik velem.a legkisebb olgokon megtud nagyon sértödni..és minden áldott nap van valami ami miatt nembeszél velem.de nemérzem már nála a szeretetet.sajnos nem.1-2 hete gondolkodom már ezen és sajnos arra jutok hogy igazam van.én szeretem öt de sajnos nehéz ugy viszonyulni már..hogy mindig megsértödik valamin azt mondja hogy szégyelli a viselkedésemet.pedig csak azt szeretném ha kicsit velem legyen.de nemérti meg vagy nemérdekli.mindig mint egy pulikutyya ugy probálok békülni mikor nemis tehetek semmiröl.már semmi ötletem...csak vagyok de tudom hogy nemvagyok bolog.elgondolkodtat a dolog hogy ez egy reménytelen szerelem.1 ember nem képes fenntartani.2 ember kell hozzá.4 alkalom is volt mikor a régi barátjával beszélgetett.tudja hogy nagyon nemszeretem.eza 4 alkalom mikor eltitkolta.mindig mindenben én vagyok a hibás.és ez miatt semmi bizalmam felé.nemakar engem.nemkedveskedik soha mindent én csinálok nemfigyel rám.mintha nemis lennék ugy viselkedik.2017. jún. 27. 17:12
1/2 anonim 

válasza:

Olvasd már vissza miket írsz :) Nem látod hogy ennek semmi értelme,és tényleg pincsikutya vagy ?
2/2 anonim 

válasza:

Na, még egy önjelölt lábtörlő.. Megéri ez neked, komolyan? Minek foglalkozol valakivel, aki szarba se vesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!