Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért volt olyan más 18-19 évesen?
Akkor ismertem meg a mostani páromat. Ő idősebb nálam 7 évvel. Akkor végeztem az érettségivel, és kezdtem el az egyetemet. Az utána lévő év volt a legjobb. Sokat sétáltunk, romantikáztunk, szexeltünk, hajnalig inni jártunk péntekenként. Ez egy ideje megszűnt. Megvan köztünk a mély szeretet, a séták, a szex, de annyira más, mint régen. Hiányzik a szenvedély. Néha úgy érzem kiégtem, ennyi volt az egész élet. A barátomat nagyon szeretem, nem hagynám el a bizonytalanságért. De szerintetek senki nem érzi már ugyanazt később, mint 18-19 évesen?
21l

MÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ van? Azt hittem, hogy majd valami harmincas vagy negyvenes fog itt nosztalgizáni. Erre kiderül, hogy 21, ki is írom, huszonegy éves vagy és az a kérdésed, hogy miért vol olyan más 18-19 évesen?????
KÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSz. Nap kérdése cím büszke birtokosa lehetsz.
Rövid válaszom: Azért más, mint 18-19 évesen, nagymama, mert nagyon megöregedtél. Az életed szinte véget is ért. RIP nagyi.
(SÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍrok)

Szerintem egyszerűen csak természetesnek veszitek már azt, hogy a másik mindig ott van.
Plusz ennyi idő alatt már megismertétek annyira egymást, hogy már nem találtok egymásban új "izgalmas" dolgokat.
Megmaradt tisztán a szeretet.
Esetleg tervezzetek egy közös nyaralást és a hétköznapi gondokat hagyjátok itthon.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!