Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt, hogy a Szerelem pont olyan, mint amikor az ember megeszik egy tábla csokit?
Olyan az, csak olyanba még nem voltál szerelmes aki elfelejtette említni, hogy van egy nagydarab hapsija. Simán produkálja a tüneteket amiket írtál sőt! Olykor a fogaknak is árt :D
30/f
Erről eszembe jutott egy kedves történet...
Még az első kapcsolatomban voltam, ami ilyen kis béndzsa volt... Az akkori barátom azt mondta nekem: "úgy érzem magam, mikor veled vagyok, mintha pillangók röpködnének a gyomromban".
Én ezt akkor totál nem tudtam hova tenni.. csak mosolyogtam és ennyi... hogy ez most jó vagy rossz? Számomra akkor nem derült ki. :)
Aztán pár évvel később, amikor igazán szerelmes lettem, akkor ezt éreztem... és valahogy úgy tudatosult bennem, hogy ez jééé tényleg olyan, mintha pillangók röpködnének a hasamban :)
Ez a csokis dolog is majd egyszer ilyen lesz neked :)
32N
Szerintem ezt csak a meggyötört szerelmibánatosok mondják, akik nem tették túl magukat rajta, illetve az örök szüzek.
Voltam én is szar kapcsolatban, mosták fel velem is a padlót érzelmileg, de voltam normális emberbe is szerelmes. Egy jó kapcsolat egy vonzó csomagba burkolt barátság ideális esetben. És ha a szerelem elmúlik, az ember még tisztelni fog és szeretni. Vagy ha szeretni nem is, tisztelni annyira, hogy korrekten zárja le a szép közös éveket/hónapokat. Aki nem így tesz, az meg gyökér, de ne emiatt büntessük már a többit, meg legyen világfájdalmunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!