Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szexelnétek olyannal aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexelnétek olyannal aki nem tetszik nektek külsőleg?

Figyelt kérdés
2017. jún. 20. 17:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kamaszkoromban nekem is volt olyan időszakom, amikor mindegy volt, csak luk legyen rajta. Aztán megtanultam becsülni magam annyira, hogy felállítottam egy egészséges mércét.
2017. jún. 24. 08:02
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ízléstől függ. Van olyan aki jól néz ki mégse az esetem. Ilyenek pl a divatlibák, bizonyos emberek mércéje szerint aranyosak, de egyáltalán nem vonzanak. Ettől függetlenül lefeküdnék egy ilyen lánnyal.

De ha olyanról lenne szó aki ápolatlan és kimondottan taszít, biztos hogy nem.

2017. jún. 24. 15:34
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen, ha a személyisége megfog. Ha a személyisége sem jön be, ekkor biztosan nem.
2017. jún. 25. 06:04
 14/14 MrPifta ***** válasza:
Volt már rá példa. Szex kellett.
2017. jún. 28. 05:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!