Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sírok mindig amikor elválunk a párommal?
Figyelt kérdés
2 éve hogy szeretjük egymást, egyetem miatt csak 2 hetente hétvégén találkozunk.... de hiába az a 2 év én még mindig sírok amikor elválunk :( de ez az érzés csak 1-2 napig tart.
Mindig az jut eszembe, hogy ez az utolsó alkalom, hogy látom, biztos talál mást helyettem vagy már nem fog szeretni...
Pedig semmi nem változik.
Mégis mitől lehet ez, más is járt így? Ti hogyan kezeltétek.
Gondolkoztam azon, hogy az önbizalomhiányomból és az iránta érzett hiány miatt sírok.
22L
2017. jún. 18. 16:42
1/2 anonim 

válasza:

Önértékelési problémák, valamint szeparációs szorongás. Kizárólag kisbabakorban egészséges a szeparációs szorongás, szóval én a helyedben felkeresnék egy pszichológust.
2/2 Heart of Darkness 

válasza:

Velem ugyan ez volt, nem számított az sem, hogy hetente találkoztunk, nem tudtam elengedni sírás nélkül. Ez nem feltétlen baj, ha többször tudtok majd találkozni akkor el fog múlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!