Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Bejön a srác? Ismerkednétek vele?
Figyelt kérdés
Ha csak a külsejét nézzük örömmel fogadnátok a közeledését? Valamint szimpatikus az életmód amit képvisel?2017. jún. 14. 20:00
11/21 anonim válasza:
Izmos gyerek, jöhetne a bányába. Vagy a boksz egyesületbe.
Ja, hogy ott a hámfára szarna fél órán belül, csak a tükör előtt buuuziskodás megy.. :DDD
Ez nem srác, nem férfi, ez csak egy hímnemű homo sapiens-nek kinéző metroszexuális nyominger. Egy elfuserált csíra. Egy igazi férfi nem a tükör előtt páváskodik, hanem csinál valamit, letesz valamit az asztalra.
12/21 anonim válasza:
A 2015-ös formája jobban tetszik! A mostani nekem már sok. Az életmód annyira nem jön be ezen a szinten. Szóval az tetszik ha valaki sportol meg figyel a kajára, de ő már testépítő kategória, ami nekem nem pálya, ez a versenyen való pózolás meg tök gáz. De alapvetően jó pasi, ha felhagy majd a versenyzéssel, kicsit vissza vesz, akkor lesz az igazi:)
14/21 anonim válasza:
Alapvetően szeretem, ha egy férfi tónusos és izmos, de ez nekem már túl sok és kicsit olyan természetellenes, nem tetszik. Főleg, hogy így pózol össze vissza valószínűleg nem nagyon lenne meg a közös hang kettőnk között :)
15/21 anonim válasza:
Nem. Ez az önimádat netovábbja.
Jobban kedvelem ha egy pasi megszereli a csapot vagy ért a barkácsoláshoz.
Nem fahasigatástól vált izmossá ...
16/21 anonim válasza:
Nem. Az ilyenektől inkább menekülök.
17/21 anonim válasza:
Nézzétek már a lábait :D mindját szétesik a gyerek alulról! :D
18/21 anonim válasza:
Az ilyen pasik mind önimádóak, magukba szerelmesek...
Kell nekik mindig a visszajelzés hogy ők milyen jól néznek ki, ami természetesen jó az egójuknak. Számomra az ilyen férfiak nagyon visszataszítóak...
19/21 anonim válasza:
Lábnap kimaradt?
Kokszot tolja rendesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!