Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik szoktak piálni szerelmi bánat esetén? Ha elhagyja őket a nő, v. nem jönnek össze azzal, akivel amúgy szeretnének.
Nem. Én nagyon nem.
A piától csak még jobban elkeseredek, és magamba fordulok, a legrosszabb társ olyankor.
Mi ez "a pasik" hülyeség? Ez ugyan az mint, hogy a pasik néznek-e meccset a kanapén. Nem, utálom a focit. Én is férfi vagyok. És nem, nem iszok, mert utálok részeg lenni. Ha iszok is néha valami italt, csak olyat iszok, amit az ízéért szeretek. Szerelmi bánat esetén a falat lekapartam kínomban mindig. Szerencsére elmúltak azok az idők.
26/F
aztán minek általánosítasz?
ez te vagy!
én több ember véleményére voltam kíváncsi.
ja, ne mondjam neked, hogy pasi?!
akkor helló csajszi!
idióta
nem közvélemény-kutatást végzek, nem egy számszerűsített adatot akarok kapni, egyszerűen csak az emberek véleménye érdekel.
ha nem tudsz ehhez érdemben hozzászólni, húzzál el a kérdésem alól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!