Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a nő, aki nem szereti a virágot, érzelmileg sivár, és nem alkalmas párkapcsolatra?
Az 5ös leírta helyettem is, köszönet neki.
Annyit tennék hozzá, hogy fúb+, kérdező...
Némi adalék info Adolf Hitlerről: imádta a kutyáját. Vegetáriánus volt. Szerinte e legnagyobb emberi kegyetlenség megfőzni az élő osztrigát.
Mégis, ez nem akadályozta meg abban, hogy milliókat gázkamrába küldjön és kinyírja fél Európát. Elgondolkodtató, nem?
Hát nem tudom, én annyira nem vagyok oda a növényekért, nem igazán fognak meg, a cserepeseket mindig kinyírom, nem tudok normálisan foglalkozni velük, valami mindig kisiklik, úgyhogy inkább elviszem őket anyámnak, ha kapok :D mondjuk az állatokat imádom, és szívesen kirándulok a természetben.
Nem vettem észre, hogy érzelmileg sivár lennék, és mivel 7,5 éve vagyok együtt a férjemmel, ráadásul kifejezetten jó a kapcsolatunk, szerintem párkapcsolatra is alkalmas vagyok :D A lelki világom is rendben van, kimondottan kiegyensúlyozott vagyok, de köszi az aggódást :D
29N
Én gyűlölöm a növényeket a lakásban nem tűrném meg.
Szemetel,koszt csinál,undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!