Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom úgy, hogy a szerelem rossz dolog?
Nem csak te, Kérdező. Szerintem a leghaszontalanabb, legpocsékabb dolog az egész ismert világegyetemben. Semmi hasznot nem hoz, kárt viszont annál többet okoz, és rengeteg haláleset, gyilkosság stb. írható a számlájára. Akinek van esze, jó messzire elkerüli a szerelmet.
Ahogy írták, előbb-utóbb rossz véget ér majd a dolog. Ad egy kis örömöt, aztán annak a többszörösét veszíted majd el a végén. Olyan mintha találnál 50 forintot az utcán, de ahogy lehajolsz érte, kiesik a hátsó zsebedből a tízezresed. Megérte? Hja, annak aki mazochista.
Az én tanácsom: minél messzebb kerüld el a szerelmet, csak bajod származik majd belőle.
Én inkább úgy fogalmaznám meg, hogy ha nincs, akkor jól el lehet éldegélni, boldogan, de ha van, az hatalmasat dobhat a mindennapjaidon boldogság terén.
Valakinek bejön, valakinek sokáig nem. A szerelem okozta helyzetek lehetnek rosszak, meg a viszonzatlan szerelem stb... de maga az, ha két ember szereti egymást, az felbecsülhetetlen. Akinek ebbe nem volt része nem tudja mit hagy ki...
A szerelem nem egyszerűen rossz hanem BÜNTETÉS SZAR
csak rosszat, bajt és szenvedést hoz
akinek van esze,messzire elkerüli!!!
ne legyetek szerelmesek, mert csak magatokkal toltok ki
"aki másba beleesik, magának ás vermet!"
Csak a rosszat és a fájdalmat okozza, tehát egyértelműen rossz
Olyan kicsi esélye van annak hogy beteljesedik a szerelem, hogy semmiképpen nem lehet jónak nevezni
Mindenképpen el kell kerülni, bármibe is kerüljön, mert rossz, veszélyes, és semmit nem profitálhatsz belőle - épp ellenkezőleg!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!