Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak én gondolom úgy, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom úgy, hogy a szerelem rossz dolog?

Figyelt kérdés
Remelem sohasem leszek szerelmes. Mivel egy sem volt viszonzott.

2017. jún. 7. 14:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak te, Kérdező. Szerintem a leghaszontalanabb, legpocsékabb dolog az egész ismert világegyetemben. Semmi hasznot nem hoz, kárt viszont annál többet okoz, és rengeteg haláleset, gyilkosság stb. írható a számlájára. Akinek van esze, jó messzire elkerüli a szerelmet.

Ahogy írták, előbb-utóbb rossz véget ér majd a dolog. Ad egy kis örömöt, aztán annak a többszörösét veszíted majd el a végén. Olyan mintha találnál 50 forintot az utcán, de ahogy lehajolsz érte, kiesik a hátsó zsebedből a tízezresed. Megérte? Hja, annak aki mazochista.

Az én tanácsom: minél messzebb kerüld el a szerelmet, csak bajod származik majd belőle.

2017. jún. 11. 22:11
 12/16 anonim ***** válasza:

Én inkább úgy fogalmaznám meg, hogy ha nincs, akkor jól el lehet éldegélni, boldogan, de ha van, az hatalmasat dobhat a mindennapjaidon boldogság terén.

Valakinek bejön, valakinek sokáig nem. A szerelem okozta helyzetek lehetnek rosszak, meg a viszonzatlan szerelem stb... de maga az, ha két ember szereti egymást, az felbecsülhetetlen. Akinek ebbe nem volt része nem tudja mit hagy ki...

2017. jún. 11. 23:53
 13/16 anonim ***** válasza:

A szerelem nem egyszerűen rossz hanem BÜNTETÉS SZAR

csak rosszat, bajt és szenvedést hoz

akinek van esze,messzire elkerüli!!!

ne legyetek szerelmesek, mert csak magatokkal toltok ki

"aki másba beleesik, magának ás vermet!"

2018. szept. 2. 02:41
 14/16 anonim ***** válasza:

Csak a rosszat és a fájdalmat okozza, tehát egyértelműen rossz

Olyan kicsi esélye van annak hogy beteljesedik a szerelem, hogy semmiképpen nem lehet jónak nevezni

Mindenképpen el kell kerülni, bármibe is kerüljön, mert rossz, veszélyes, és semmit nem profitálhatsz belőle - épp ellenkezőleg!!!!!!!

2019. szept. 25. 04:04
 15/16 Metalkris95 ***** válasza:
Aki szerelmes az bolond! Aki olyanba szerelmes aki ezt nem képes viszonozni, na az meg egy igazi béna! Nem jó dolog. Tompítja az érzékelet, éhtlenséget bánatot és fájdalmat okoz! Aki mást mond, az nem igaz ember!
2020. febr. 20. 11:27
 16/16 anonim válasza:
Számomra a szerelem egy igazi pocsék dolog. Amennyiszer voltam szerelmes, mindig ronda pofára esés volt és csomó ideig voltam rémes állapotban. Legutóbb kb 1 év, 2 hónapja voltam szerelmes (szokásos módon cumi). Akkor gondolkodtam el azon, hogy nekem erre végképp nincs szükségem. Ez igazából csak púp a hátamon, amiben még racionalitás sincs igazából. Szerencsére azóta nem voltam szerelmes, úgy látszik véglegesen eltüntettem magamból ezt az érzést. Azóta nagyon jól vagyok.
2021. jan. 27. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!