Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van ennyi szelhamos pasi?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a parom,mindent oda adnek neki,minden lepesemmel azon vagyok hogy csak egy kicsit is ram figyeljen . De folyton megcsal 😢 21/L2017. jún. 5. 18:14
11/18 anonim válasza:
"folyton megcsal...." ---> innen látszik, hogy veled is bőven van gond, mert, hogy nem egy határozott érett nő vagy még az is biztos.
Ha az lennél már az elsőnél otthagytad volna.
12/18 anonim válasza:
1 hülye megcsal.. és az összes pasira ráfogod, hogy szélhámos.
Ezek után nem is csodálkozom rajta, hogy megcsal téged!
13/18 anonim válasza:
Mivel még most is vele vagy, így értelmetlen a kesergésed.Te hibád, mert tűröd.Ennyi.
14/18 Szergej55 válasza:
Ezekbe leszel szerelmes. A hiba a te készülékedben van (részben).
15/18 anonim válasza:
Sok szélhámos férfi van, de nem mind az.
16/18 anonim válasza:
Én ebben a történetben csak 1db szélhámos pasit látok.
18/18 anonim válasza:
Szerintem előbb-utóbb lépned kell, mert ha megcsal az nem szerelem. Te is megcsalhatnád, de az meg nem is lenne kapcsolat. Vannak filmek nyitott kapcsolatokról. Elég lehangolóak.
Egy kapcsolatban 2 ember van egy ideális helyzetben, nem 3, 4, 5 stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!