Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van lelki vonzódás testi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van lelki vonzódás testi nélkül? Létezhet ilyen szerelem?

Figyelt kérdés
Nemet-kort is légyszi :)

2017. jún. 5. 16:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Van, de az nem szerelem, hanem barátság. Nemrég történt velem ilyen; szinte lelki társak vagyunk a sráccal, két hétig nonstop beszéltünk felkeléstől lefekvésig, de fizikailag egyszerűen képtelen voltam vonzódni hozzá. Hiába szerettem volna. De persze ez így neki szar, szóval mostmár nagyon ritkán beszélünk.
2017. jún. 5. 16:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Barátságnak hívják.
2017. jún. 5. 16:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Barátságnak hívják.

Vagy az aszexuálisaknál lehet még ilyen.

2017. jún. 5. 16:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Barátság.
2017. jún. 5. 16:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Neten ismertem meg a srácot, nagyon nagy összhangban voltunk és együtt akartunk lenni, de nem bírt vonzódni hozzám... Én belementem volna, hogy szexeljen mással és úgy legyünk együtt, de végül nem így lett. Nem maradtunk barátok sem. Nagyon rossz érzés volt.

Akkor voltam 23 körül, ő meg 28

2017. jún. 5. 18:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen, van. Hatalmas plátói szerelem volt nem csak barátság. Jóképű srác volt de nem éreztem testi vonzalmat, lelkit annál inkább.

Régen volt már, de évekig emésztett.

N 40

2017. jún. 5. 18:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerelemben nem. Ahhoz kell a testi vágy is szerintem.

43 N

2017. jún. 6. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!