Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi van veletek "ennek is van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van veletek "ennek is van pasija, pedig milyen csúnya! " lányok!?

Figyelt kérdés

3 ismerősöm egy nap alatt betalált ezzel...

Az egyik 26 éves, a 22 éves húga lepattintott csávóival jár össze, mindene a fogyi-bogyi, meg hogy ki hogy néz ki, ki hogy hízott meg, ki milyen kövér, és ő mennyire tökéletes. Egyetlen beszédtémája a körömlakkok, a hajfestékek és hogy milyen ruhát vásárol non-stop.

A másik egy 23 éves csaj, aki mindig jó pasikkal jön össze, de mindnek csak szexre kell, mert képtelenek elviselni a negativitását. Árad belőle a gyűlölet mások iránt, mindenkit leszól, lenéz, undok, és egy qva vigyort nem tud a szájára kinyomni. Szép lány, jó a segge, de csúnyán beszél és rosszindulatú.

A harmadik a 26 éves csaj huga, aki 20 éves koráig egy pasi se környékezett meg, mert annyira könnyűvérűnek látszott. Aztán beindult a gépezet. Mindig csak olyan srácokkal jött össze, akinek volt barátnője, egyik se vállalta fel őt. Neki ez tök jó. Közben meg mindenkit leszól aki most szül, most házasodik, stb stb. Meg "hát nem igaz, ez is milyen kövér, én szebb vagyok mégsincs senkim." a kedvenc beszédtémája.

1. Miért van ez a felfogás? Nem jut el, hogy attól, hogy valaki jobb testi adottságokkal rendelkezik, attól belül lehet üres...?

2. Láttam ilyet csávóba is, szóval nem csak a csajokra vonatkozik szigorúan..

2017. máj. 31. 10:07
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
Mi a kérdés.
2017. máj. 31. 10:17
 2/9 anonim ***** válasza:
52%
Kit érdekel?
2017. máj. 31. 10:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg őket.

Attól, hogy belefutottál három rosszindulatú csajban (amiből ketten testvérek, tehát valószínűleg otthonról hozták a negatív mintát), még nem kell általánosítani.

Ráadásul sok ember, ha irigy a mások sikereire, akkor megpróbál rajta fogást találni, és kifejezni, hogy ő miben jobb.

Szerintem NE törődj az ilyen emberekkel, mert fölösleges túráztatod magad.

21/L

2017. máj. 31. 10:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de tényleg szerintem te próbáld meg megválogatni, hogy kivel barátkozol. Eddig nem tudtad hogy hülye pi..k léteznek?
2017. máj. 31. 11:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Az ilyen viselkedés a legtöbb esetben nagyon mély önbizalomhiányból fakad. Én leginkább sajnálatot érzek irántuk ilyenkor.
2017. máj. 31. 12:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Azt hiszik, azzal, hogy szépek (már aki, mert ebből ismertem olyan típust, aki olyan testképzavarban szenvedett, hogy húha... mondta, hogy ő így olyan vékony, így olyan vékony, közben meg a segge akkora, mint nekem túlsúllyal, csak az enyém kerek, az övé meg mint egy lángos a piacon, amorf és lógós... meg hogy neki milyen szép szeme van... nem ronda, de nem is a 2017-es szemszépségverseny nyertese, és mellé még ki is húzza, hogy jaj, ezzel kiemelni a szépségét, csak épp sminkelni nem tud, és össze-vissza mázgál, egyenetlen), azzal már kiérdemelnek egy normális jól kinéző pasit, akármilyen undorító a jellemük. És az undorító jellemű nők a pasik többségének tényleg csak egy menetre kell, a maradék meg csak azért tartja, mert villogni akar vele (aztán abból a körből meg mázlisták, ki kifognak olyat, aki nem pohos, 50+-os). Meg buták is, amiért azt hiszik, hogy minden férfinak ugyanolyan az ízlése.
2017. máj. 31. 12:31
 7/9 A kérdező kommentje:

# 6-os. Te is hasonló vagy mint a kérdésemben szereplők, csak próbálod leplezni. Köszi a választ, nem pontozlak le, de fel sem...

Azért zavar, mert ez megalázó azokra nézve, akik boldog párkapcsolatban élnek és megkapják azt, hogy " hogy néz ki és mégis van pasija, pedig én szebb vagyok..."

Nem érdekelne egyébként, pedig túl sokszor találkozok velük, csak msot sok volt. Hogyan reagáljak erre? Egy furcsa vigyorral, vagy hogy?

2017. máj. 31. 16:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem, nem vagyok olyan. Tényszerűen megállapítottam, hogy a csaj a semmire van nagyra magával, hogy mennyire szép. Most, ha egy sráccal összejött volna, nem kezdtem volna el nyavalyogni, hogy hogy lehet vele.
2017. máj. 31. 17:05
 9/9 A kérdező kommentje:
igaz. bocsi
2017. máj. 31. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!