Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet komoly kapcsolatot tervezni manapság egy 21 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
A csajszi egyáltalán nem az a ribizli kategória, nem gondolnán pasi-falónak.2017. máj. 24. 21:14
2/8 anonim válasza:
Ezt nem lehet így előre megmondani, minden személyfüggő. Lehet tök jól megy minden, de fél év után mégis vége vagy 8 év után van vége házasság és gyerek után.
Annyi biztos, hogy nem lehet teljesen biztos komoly kapcsolatot tervezni.
3/8 anonim válasza:
Ahogy mondják, tényleg személyiségfüggő. Nekem pl a barátnőm 20 volt mikor megismerkedtünk, és bizakodó vagyok, hogy ez egy életre szól :)
4/8 anonim válasza:
Persze. Van aki a stabilitást keresi a kapcsolatokban már ennyi idősen is.
6/8 anonim válasza:
Ma már senkire nem lehet alapozni,kortól függetlenül.
7/8 anonim válasza:
Ez a kérdés inkább a pasik esetében merülhet fel. Lányok többsége azért 21 évesen már elég érett, a fiúk ebben a korban viszont még inkább csak szexelgetnek...én 21 éves vagyok és komoly kapcsolatot keresek, ehhez pedig 23-24 alatti pasikkal szóba sem állok, mert nagyon éretlenek még és nem terveznek komolyan(tisztelet a ritka kivételnek).
8/8 anonim válasza:
Én valószínűleg a "ribizli" kategóriába lennék sorolva, mert nem vetettem meg a testik örömöket soha, mégis 20 évesen összejöttem a barátommal, és két éve imádom, együtt tervezzük a jövőnket és éppen azért, mert viszonylag sok férfival találkozgattam, tudom hogy nála jobb nem létezik a számomra. Van összehasonlítási alapom.
A tanulság ebből annyi, hogy mégha szerinted "ribizli" is lenne az a lány, lehet hogy nála hűségesebbet, odaadóbbat keresve sem találhatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!