Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy mondjam meg Neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg Neki, hogy terhes vagyok, ha amúgy felesége van?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, akivel viszonyunk van 3 éve.

Tudom, ez helytelen, nem kérek k..zást, attól nem oldódik meg a helyzetünk.

Ő akart többet is, de én közöltem, hogyha elhagyja miattam a feleségét, vége mindennek közöttünk, mert nem akartam én lenni az, aki tönkretesz egy házasságot. Viszont pénteken megtudtam, hogy terhes vagyok, még csak 6 hetes. El kell neki mondanom, de fogalmam sincs, hogyan...

Ugyanis rengetegszer beszélgettünk arról, hogy ő mennyire akart gyereket, évekig próbálkoztak is, de aztán kiderült, hogy a felesége meddő. Ez kb. 6 éve derült ki, szóval már elfogadta, de mondta, hogy hiába van meg anyagi tekintetben mindene, az összes luxusról lemondana egy saját gyerekért cserébe. Mégis félek elmondani, hiszen nem így terveztük és védekeztünk is folyamatosan.

2017. máj. 21. 13:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%
Mond el neki, ez nem kérdés rá is tartozik, főleg ha megtartod. Én is megtartanám, ha egyedül kell felnevelni akkor is. Én inkább a pasit nem értem, miért nem lépett ki egy olyan kapcsolatból ami rossz? És te miért akartad maradásra bírni? Gyakorlatilag most se beszélhetünk házasságról, nem attól marad egyben mert papír van róla.
2017. máj. 21. 14:20
 12/17 anonim ***** válasza:
48%
Demekkora ribbancvagyte hatmar reg tonkreteted teszanalom. Kepzeldel a feleseg mitfog erezni hogy harom eve csalja ot aza nyomorult fszkalap. Hatjojjetek ossze aztan a capa faljon feltiteket...
2017. máj. 21. 16:07
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha van bátorságod 3 éve egy házas férfival dugatni magad, akkor legyen bátorságod megmondani neki, hogy terhes vagy.

A házasságának már így is, úgy is vége. Ha te nem leszel neki, akkor majd lesz másik szeretője. Talán 3 évvel ezelőtt kellett volna az őszinteség az ő részéről, és akkor nem lenne ez a probléma.

21/L

2017. máj. 21. 16:24
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Minek kell 1 házas pasasra rámászni? Nem találtál magadnak senki más megfelelőt?
2017. máj. 21. 16:28
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha most fel is rúgja a házasságát miattad, szerinted nem jutsz idővel ugyanarra a sorsra, mint a felesége?
2017. máj. 21. 16:55
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Már rég tönkretetted a házasságukat, ne játszd a szentet. Mondd el neki és kész, nem értem mit kell fosni, eddig sem voltál szívbajos...Remélem egy szép napon az asszony sorsára jutsz, csak szegény gyereket sajnálom. 2 ilyen gerinctelen, féreg szülőt kap...
2017. máj. 21. 18:10
 17/17 anonim ***** válasza:

Neked tényleg van képed tükörbe nézni? Ejha... :D

A házassága rég szar, csak épp a kedves pasas olyan gerinctelen, hogy képtelen a felesége elé állni. Hát, most majd muszáj lesz, vagy akkor nem mondod el neki.

2017. máj. 24. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!