Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő nem válaszol, akkor mit lehet csinálni? Töröljem?
Miért legyen az ismerősöm? Hiába járunk egy suliba. Ráadásul tetszem is neki, nekem ő nem annyira, mégsem válaszol. El sem olvassa.
Állandóan figyelget, mindig ott bukkan fel, ahol én, ilyenkor zavarban van, féltékennyé akar tenni, stb.

Ignoráld. Még csak törölni se kell, mert az is egy jelzés, hogy érdekel(t volna).
Nézz át rajta.

Nem kell törölni feltétlen, meg bedurcizni, egyszerűen akivel nem kifizetődő foglalkozni (ez nagyon csúnyán hangzik, de nem figyelhetünk mindenkire, nagyon viszi az időt a fölösleges babusgatás), azzal nem kell foglalkozni. Aztán ha mégis számonkéri, hogy mi van, akkor meg lehet neki mondani, hogy erre neked nincs időd. Volt ilyenem nekem is, csak sráccal. Kedves voltam vele, egy ideig úgy tűnt, lesz valami, aztán mindig akkor talált be, mikor épp neki volt fontos. Ürítse máshova a szemetét, nem vagyok a terapeutája, egy emberi kapcsolat a kölcsönösségen alapul, akkor is, ha szimpla ismeretség.
20l

azért, mert ezt látom rajta (a testbeszéd nem hazudik)
egyébként nem ő az egyetlen, akinek tetszem
ugyanúgy, ahogy a nők is megérzik, ha tetszenek valakinek (erre mondják misztikusan, hogy a "női megérzés", ami egy nagy kamu, mert ilyen nincs,csak jobban odafigyelnek az "apró részletekre")
nyilván olyanok is vannak, akiken ezeket nem látom, na őket tényleg hagyom
most őszintén bebaxna, ha még ezek a jelek sem lennének és ezeket nem lehet félreérteni, annyira nem vagyok hülye
érdekből sem csinálhatja, mert nálam nem lehet ezzel elérni semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!