Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy Sophie...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy Sophie nevű külföldi lányba. Szerintetek gáz, ha a neve miatt figyeltem fel rá elsőként? Annyira tetszik. Aztán beszélgettünk, találkoztunk, és megtetszett mindenképp, akárcsak a neve.

Figyelt kérdés

2017. máj. 15. 09:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

a többség bunkó!

linket küldő. magyar embernek nem hétköznapi ez a név szerintem.

2017. máj. 15. 11:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Sajnos, én dohányzom, még. Igen, lehet kapni dohány formájában ill. hozzávaló szénszűrös hüvelyt, és amikor megkívánom töltő segítségével készítek egyet magamnak. Gagyi, de olcsóbb ill. nem sok különbség van a gyárihoz képest.
2017. máj. 15. 11:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Én vagyok a linket küldő. Oké, hogy te magyar vagy, neked a Zsófia a szokványos, de a lány nem az. Tulajdonképpen arra figyeltél fel, hogy külföldi (a nevével együtt).
2017. máj. 15. 12:35
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz. Van, aki arra figyel fel, hogy a másiknak vörös haja van, van egy anyajegy a lábán, kék pólóban van, ugyanolyan cipőt hord, mint anyukád, Tolsztojt olvas, gordonkát visz a hátán, fellökött a buszon, eltévedt a Nyugati pályaudvaron egy krokodillal, stb.

Neked meg pont ez tetszett meg elsőre, van ilyen.

2017. máj. 16. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!