Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekli a lányt a fiú, vagy nem?
Van egy lány és egy fiú, akik egymás társaságában kissé zavarodottan/érthetetlenül viselkednek. A fiúnak nagyon tetszik a lány, ám a másik oldalról felismerhetetlen a dolog. A lány vagy látszólag vagy szándékosan nem mutat érdeklődést a fiú felé, és közömbösséggel néz csak rá. Ebből következik, hogy a fiú éppen ezért nem lép, és figyelmét is igyekszik elfordítani felőle, hiszen úgyis csak a közönnyel találkozik.
De olykor felfigyel a lány néhai ránézésére, és nem tudja hova tenni. Ha ő ránéz a lányra, akkor a lány sose néz rá, sőt egyenesen levegőnek nézi; ha nem néz rá, akkor annál inkább észreveszi.
Amikor 1x1x beszélgettek, akkor nem tűnt a lány elutasítónak a fiúval szemben.
Ha a fiú ráír a lányra, akkor gyorsan eltűnik a csevegőből, de látszólag ott van még, csak kikapcsolja a láthatóságot. És választ jó 1-2 hét múlva ad, és 2-3 mondatot. Közben persze állandóan fent van, csak nem ír.
Kérdés a következő főleg lányokhoz.
- Mikor szoktak a lányok így viselkedni?
a) Ha érdekli őket a fiú, csak nagyon félősek és bátortalanok írni, nehogy bunkónak tűnjenek. Tetszik a srác, csak nem tudja, hogy hogyan találná meg vele a közös hangot.
b) Vagy akkor ha nem akarnak a fiútól semmit, ezért nem akarják "bátorítani", de elutasítani sem szeretnék a jövőre nézve, mert hátha egyszer mégis jó lesz... Tetszik az illető, csak nincs idő, esetleg van valaki harmadik fél...
c) Nem az ő esete... mégha kedves is.
- Mivel ugrasztható ki a nyúl a bokorból. Nyilván rákérdezéssel, esetleg azon túl valamiből következő ráutaló magatartásból?
Hőseink 24 és 30 között vannak, és egy korban. Egyikük sem csúnya, vagy visszataszító kinézetű. Hasonló viselkedésűek.
Korántsem biztos,hogy nem érdekli...De a másik megállapítást sem állíthatjuk biztosra.
Figyelj, magamból kiindulva (introvertált) én annyira szégyenlős tudok lenni annak a jelenlétében aki tetszik,hogy zavaromban alig merek ránézni, és minden hülyeséget képes vagyok ilyenkor beszélni, vagy fordítva sül el és meg se tudok mukkanni. Sajnos ebből sokan azt szűrik le hogy magasról teszek a másikra,pedig ez sokszor nem így van.
Hmm. nagyon érdekes. Hát akkor itt a nagy kiismerhetetlenségben nehéz út a kiigazodás azt hiszem.
Köszönöm a válaszokat.
( ha valakibe ragadt még valami jöhet később is, hátha másnak is jó lesz hónapok múlva)
Köszönöm, hogy őszinte voltál kedves #13-as.
Esetleg a srác nem lehet, hogy ugyanolyan zavarban van a jelenlétedben, mint Te az ő társaságában? Vagy ilyen szemmel még nem figyelted?
Tényleg ebből az irányból is megközelíthetjük a kérdést... Hogy vajon a fiú eléggé kimutatja-e/kimutatta-e, azt, hogy mennyire tetszik neki a lány, vagy ezt nem mutatja/mutatta ki eléggé és a lány - ő meg emiatt - szintén feladta és inkább belepusztul,minthogy a valós érzelmeit a jövőben felfedje. Ő meggyőződött/beképzelte, hogy a fiúnak nem tetszik...pl. valami miatt. Ki tudja mi játszódik le ilyenkor a fejekben... :D
Amúgy, ha mind a kettő ember ilyen kissé, gátlásos és könnyen zavarba jövő, akkor nagyon nehéz lesz közeledniük, nyitniuk egymás felé. Az egyiküknek muszáj lesz megtörnie a csendet, ha akarnak valamit egymástól... Mert, ha az egyik fél sem fog lépni,akkor az idő múlásával rövid időn belül szépen elhidegülnek majd egymástól,elmúlik a fellángolás és így nem fog történni semmi köztük az ég egy adta világon, végül pedig teljesen elfelejtik egymást. Egyébként van olyan, hogy két ember bizony nem illik össze(akaratuktól függetlenül is),hiába van meg a szimpátia, a vonzalom stb.. Szerencsésebb az olyan eset ahol az egyik fél optimista, vidám életszemléletű. Két pesszimista, visszahúzódó és csendes ember összeférhetetlen egymással.
Szerintem ettől a kiismerhetetlenségtől még a visszautasítás is jobb... Meg kell próbálni, mégha rosszul is fog esni egy darabig, de utána megkönnyebbül az ember,elmondhatja, hogy ő legalább megpróbálta.
Úgy tűnik, nem egyszerű eset ez. Milyen viselkedésű, személyiségűnek látszik a lány? Lehet, egyáltalán nem taktikázik meg hasonóak, egész egyszerűen azt gondolja,hogy valami miatt, nincs egy szinten (kategóriában) a fiúval. Kicsit drasztikusan fogalmazva, nem érzi magát pl. elég méltónak hozzá. Ilyen előfordulhat?
Furcsa,hogy mégha szóban nem is meri elküldeni, de írásban már rég elutasíthatta volna fiút. Ott azért annyira még se lehet zavarban az ember mint élőszóban...
13-as vagyok
De, ő is zavarban van mellettem, nagy mutatvány vagyunk együtt. :) Konkrétan még nem mondtunk ki semmit, de most kezdtünk el újra találkozgatni. Egy ideig távol voltam, ezért nem lett akkor semmi belőle.
Szia!
Remélem még nem késő!
Az a lány félelmetesen ugyanazt csinálja mint én ahogy elmondtad minden sorban, hogy mit csinálok óra közben xD
De majdnrm azt hittem rólam van szó
De akkor azt írtad hogy ír neki a fiú
Netán a fiúnak tetszik? Nagyon érdekelne mert az én helyzetem is ilyen
És az a lány szerelmes a fiúba csak nagyon visszahúzódó
Köszönöm a további válaszokat!!
Nem mindent értettem amiket írtál. Mi a kérdés? Azt írtam az elején, hogy a férfinek tetszik a nő, fordítva nincs biztosítva erről. Ez a másik oldal. :)
Jöhetnek további válaszok is, a bátortalanok privátba is írhatnak.
Lehet, hogy a fiú/férfi mégiscsak tetszene a lánynak/nőnek; a zavarodottság mértékét kell ezek szerint nézni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!