Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem. Mit tegyek?
Szerelmes lettem egy srácba! Folyton csak vele lennék.. jókat hülyülünk, beszélgetünk de ő az a fajta srác aki szeret csajozni, bulizni, szórakozni..
Megbeszéltük hogy laza kapcsolat lesz néha össze járunk... de nem kellett volna!
mert most meg többet érzek iránta.. mit tegyek?:/ ha elmondom neki szerelmes lettem belé mit szólna.. vagyis inkabb pasiktól kérdezem ezt. Ha egy lánnyal megbeszéltétek hogy laza kapcsolat kötelezettség nélkül es a lány bevallja szerelmes lett ti mit szólnátok? :/
Hát én az a fajta vagyok, aki szigorúan ragaszkodik a kapcsolat szabályaihoz.
Jelen esetben, ha viszont szerelmes lennék, akkor azt mondanám, hogy váltsunk komolyabbra
Ha nem tudnám viszonyozni az érzéseidet, akkor maradnának a szabályok. Rád bíznám a döntést a folytatást illetően, mert én megkapnám amit akarok, csak neked lenne hiányod. Tehát hogy:
Ha nem bírod elviselni a viszonzatlanságot, akkor minden kapcsolatot meg kell szüntetni kettőtök között, gyászold meg az elvesztett szerelmet, a kötelék megszakadását, azaz idő+figyelemelterelés (új szerelem, hobbi, tanulás/munka, barátok stb..) fogja elmulasztani az űrt, amit a viszonzatlan szerelem hagyott maga mögött.
Pasiként csak annyit tudok mondani, hogy van esély rá, hogy ő úgy gondolkodik, hogy könnyen odaadtad magad neki, miért ne használja ki. Közben ugyanúgy csajozhat, és feküdhet le azzal, akivel akar, mert hiszen laza kapcsolatban vagytok, azaz nincs irántad semmiben elkötelezve, nem csal meg. Egy pasinak ez tök jó állapot, és te igazából kiszolgáltattad ezzel neki magad érzelmileg (mivel szerelmes lettél belé).
Ilyenkor derül ki, hogy nem is olyan hülyeség a régebbi korok szigorúbb erkölcsisége, amikor a pasinak tényleg udvarolni kellett a lánynak, és a lány nem adta oda magát neki az első szóra. Lehet, hogy prűd dolognak tűnik ez, és lehet, hogy a 21. század lazább szexuális erkölcsei vonzóbbak, de mégis jobb volt úgy, amíg a lányoknak volt tartásuk, és meg kellett őket hódítani.
Na, de hagyjuk a személyes véleményemet. Mit csinálj? Ülj le, és beszélgess vele, hogy mit gondol kettőtökről, és ha olyanok a reakciói, akkor állj elő a dologgal, hogy legyen komoly köztetek a dolog, mert te többet érzel. Ha azt mondja, hogy oké, akkor onnantól jártok, ha azt mondja, hogy nem, akkor mondd, hogy vége mindennek. Szóval állítsd választás elé. Mindkét esetben jobban jársz a jelenlegi állapotodnál, hidd el. Mert ha belemegy a komoly kapcsolatba, akkor ugye a pasid lesz, ha pedig nem, akkor legalább tudni fogod, hogy nem kellesz neki, csak dugásra - és legalább megszabadulsz a bizonytalan állapotból, és tisztán látod a dolgokat. A lényeg, hogy legyél határozott, olyan, aki tudja, mit akar, és legyen büszkeség benned, hogy te egy nő vagy, aki megérdemli azt a tiszteletet, hogy őszinték legyenek vele, és tiszteljék az érzéseit (mert ha a fiúval ezt az egészet még csak meg sem tudod beszélni, mert hogy ő "nem lelkizős", akkor is megette a fene az egészet), és nem egy rongy vagy, akit megdugnak és eldobnak.
Ezért nem kell máskor meggondolatlanul laza kapcsolatokba beleugrani, és odaadni magad, hogy aztán ki legyél szolgáltatva.
Jaj istenem, ezeknek 90%-ban MINDIG ugyanaz a vége..
Saját magad építed bele folyamatosan még nagyobb szarba.
Nem az a probléma, hogy belementél egy laza kapcsolatba.
Az a probléma, hogy olyannal mentél bele, akiről tudtad, hogy vannak érzelmeid felé már, a másik pedig csak szórakozni akar, de nem akar elköteleződni melletted.
-> első pofon, amit magadnak köszönhetsz.
ÉS milyen meglepő fordulat ( ki gondolta volna), hát nem még jobban beleestél, abba ki nem akar tőled komolyat?
Ez a legnagyobb hülyeség, amit ember csinálhat, pedig egy értelmes barátnőm is eljátszotta ezt 1 évig kb.. Eszem megáll komolyan, végig csak ki volt használva, persze ő nem látta be, aztán meg nem akarta belátni, csak szenvedett...
Mit csinálnék én a helyedben?
Megmondanám a srácnak, hogy "bocsi, de nekem már vannak érzelmeim irántad, ezért most itt befejezzük ezt a "laza összejárogatást", a magam tisztelete érdekében, mert nem akarok még nagyobbat sérülni. Ez gy nem megy."
Ennyike.
(Máskülönben benne maradhatsz ilyen sz.arban akár évekig is, sajnos ismerek ilyet, de kívülről végignézve is elég sza.r egy dolog ez, hidd el. Nekem biztos nem kéne, e te döntesz.)
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!