Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján tényleg szeret vagy csak mutatja?
Ha tudja hogy beteg vagyok,ír hogy jobban vagyok-e, sokszor mondja hogy vigyázzak magamra ,magától is szokott írni szinte kétnaponta.Ha valamit szeretne vagy én szeretnék de mondom neki hogy nekem ez még "sok" ,akkor sem erőlteti.
Ha valamiért nem tudok vele találkozni elfogadja és nem sürget.
Ez inkább törődés.
Szeretet vagy szerelem a kérdés?
Több információra van szükség.
Leginkább, hogy ő mit mondott a köztetek lévő kapcsolatról.
Hát én se vagyok biztos benne hogy mit szeretne.A szeretre azért nem gondolok mert tett a külsőmre is megjegyzéseket,meg bókol így ez szerintem nem kifejezetten a szeretet kategória màr.
A szerelemmel kapcsolatban vagyok bizonytalan hogy most szerelmes-e tényleg vagy nem.
Ha kétnaponta ír is lehet szerelmes/szerethet. Csak arról van szó, hogy hagy neked teret, mivel te ezt igényled. "de mondom neki hogy nekem ez még "sok" ,akkor sem erőlteti."
Szerintem te nem tudod eldönteni, hogy mit akarsz/érzel, nem pedig a másik.
30/f
Ez nem egy lángoló szerelem, de szeretet lehet.
A szerelmes embert semmi nem állítja meg, elvakult, hibbant, még az is csodálatos a számára, ha egy pillanatra láthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!