Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen lányokat vonzok?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nincs barátnőm, viszont folyton olyan lányok próbálnak összejönni velem,akiknek a hibája hogy is mondjam, nem söpörhető szőnyeg alá. Sajnos nem jellembeli,hanem higiéniai és egyéb gondok. Pontosabban, az egyikük, aki próbálkozott, elég komoly bukéval rendelkezett, konkrétan tömény szúrós hónaljszaga volt,illetve van is a mai napig,így nekem igényes létemre nincs gusztusom egy ilyen igénytelen lányhoz. A másik új a munkahelyemen, szép lány,el akarna hívni fagyizni, meg hogy csavarogjunk,de viszont a fogai rettenetesen csúnyák, feketék a fogközei,illetve a fogai is,és a lehelete is bűzös. Pedig tényleg megnyerő a külseje. Így aztán őt sem szeretném. Kivágtam magam,hogy ezért és ezért nem tudok elmenni vele stb. Szomorú vagyok, mert rossz a magány, de ilyen dolgokat képtelen vagyok tolerálni, mert számomra undorító. Miért lehet, hogy folyton ilyen lányokat sodor felém a sors?2017. máj. 4. 17:45
1/1 anonim 

válasza:

Lehet túl kedves vagy mindenkivel (ami kifejezetten nem rosz tulajdonság, sőt), de ők úgy veszik ezt a kedvességet, hogy esetleg próbálkozol. Vannak nagyon bátor nők akik pedig mernek kezdeményezni, ha látják a szándékot rá.(amit lehet nálad félre értelmeztek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!