Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az eddigi életeteket nézitek, hány százalékban feküdtetek le valakivel szerelemből, és hány százaléka volt az együttléteiknek pusztán a szex miatt? Nemet is írjatok!
Figyelt kérdés
2017. máj. 1. 21:16
11/20 anonim válasza:
Szóval az összes eddigi szexből mennyi történt szerelemből?
kb 95%-5%
De csak egyszer voltam szerelmes, a maradék 8 srác akivel lefeküdtem nem volt a szerelmem.
13/20 anonim válasza:
~85,7% csak szex - ~14,3% szerelem
4 lánnyal egyszeri alkalom volt, két szexkapcsolat, és egy szerelem ami 5 évig tartott.
persze 5 év alatt az összes szex szerelemből volt, szóval csak szex - szerelem arány igazából "mennyiségileg" a szerelem felé billen.
14/20 anonim válasza:
12 férfi volt az életemben.
Egy olyan volt, akinél nem volt érzelem, csak szex, a többi 11-el hosszabb-rövidebb kapcsolatban.
N
15/20 anonim válasza:
80% szerelem vagy romanc,20% puszta vagy.N
16/20 anonim válasza:
egy személlyel szexeltem, és őt nagyon szeretem! :D
18/20 anonim válasza:
100%.
2. partnerem van jelenleg, mindkettővel szerelemből voltam/vagyok.
25N
19/20 Költőnő? válasza:
Melyik gyökér pontozhatja a válaszokat?
20/20 anonim válasza:
50-50% két partner, az első szerelem (házasság) a második csak szex, de őbelé is szerettem, viszont a kapcsolat csak szex kapcsolat.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!