Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szájrapuszi és fenékrecsapás....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szájrapuszi és fenékrecsapás. Ez már nem csak barátság?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már pár hete beszélgetek egy kolégámmal sűrűbben, mint a többiekkel... volt már, hogy beültünk valahova és kibeszéltük egymás párkapcsolatát, egyikünké sem rózsás, próbáltunk megoldásokat találni. Annak ellenére, hogy egymás kezét fogtuk, barátinak érződött a dolog, amolyan lelkitárs érzete volt a dolognak. A minap viszont mikor megreklamáltam a reggeli puszimat, szájrapuszi és fenékrecsapás lett a vége. Azóta viszont, mintha mise történt volna. Valaki esetleg elmesélne, hogy mi folyik itt?

#szájrapuszi #kézfogás #munkatárs #fenékrecsapás #barátság határai
2017. ápr. 29. 15:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

nem írtál nemet, de gondolom ő a férfi.

a férfiak ezt lazábban veszik, megteszik ami pillanat hevében jól esik nekik, nem feltétlenül célokkal.

N23

2017. ápr. 29. 15:28
 2/15 Költőnő? ***** válasza:
56%
A seggrecsapás még lehet baráti is, de egy férfibarátom sincs, akivel a szájrapuszi beleférne
2017. ápr. 29. 15:57
 3/15 anonim ***** válasza:
66%
Ebből akkora kúrás lesz, mint egy atomtámadás.
2017. ápr. 29. 16:06
 4/15 anonim ***** válasza:
71%

Fenékre csapás, ha nem vagytok partnerek, eléggé surmó dolog!

A falusi búcsúkban volt divat, a múlt század közepén.

2017. ápr. 29. 16:30
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Van férfi barátom, de szájrapuszi nem férne bele, akkor sem ha nincs párunk. Nálatok már ez kezd átbilleni több mint barátsággá.
2017. ápr. 29. 16:44
 6/15 anonim ***** válasza:

Mielőtt nagyon belemelegedtek ebbe a "barátságba, nem kellene lezárnotok a jelenlegi "nem túl rózsás" kapcsolatotokat?

Egyébként szerintem te nyomulsz, (reklamálod a puszit...) persze, hogy nem fogja kihagyni a kínálkozó alkalmat és aszerint bánik veled.

2017. ápr. 29. 16:50
 7/15 A kérdező kommentje:
Ezekszerint a kézfogás tényleg nem több, mint gondoltam... csakmert nem annak szántam. Azért nem értem, hogy akar-e tölem többet, mert azóta is találkoztunk, beszélgettünk-szoban és irásban is- de nem ismétlődött meg és szó sem esett rola...
2017. ápr. 29. 16:51
 8/15 A kérdező kommentje:
A reggeli puszi reklamálásának oka: egyszer szar kedvem volt és kaptam vidító puszit. Azota kb hat hete mindennap kaptam. Ezen az ominózus napon sem volt rózsás kedvem és megprobált felvidítani. Na ekkor reklamáltam a puszit. De tényleg csak azt..
2017. ápr. 29. 16:55
 9/15 Költőnő? ***** válasza:
100%
Ugyanmár, bejön neked, ez egyértelmű flört, csak próbáljátok ilyen cuki csillámpónik mögé bújtatni. Vidámító puszi a nagy lótúrót. Egymásra vagytok gerjedve. Ennyi.
2017. ápr. 29. 17:05
 10/15 A kérdező kommentje:
Ez idáig nem tünt föl. Részemről legalábbis..
2017. ápr. 29. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!