Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért ilyen nehéz ez, s...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz ez, s hogyan kellene kilábalnom ebből az érzésből?

Figyelt kérdés

Van egy nő, aki nagyon tettszik. Régebb óta beszélgetünk. Elmondtam neki, hogy megszerettem őt nagyon, és szeretném, ha a baràtnőm lenne.

Sajnos elutasított. Csak baràtsàgot akar, mert szeret velem jókat nevetni, beszélgetni. De szerelmet nem akar.

Jó, megértettem, felfogtam. De nekem ez nagyon fàj belül. Szeretem őt. Egyszerüen nem megy, hogy màs kapcsolatba kezdjek, mert nem leszek szerelmes.

Féltékeny is vagyok, mert ha màssal fogom làtni mi lesz velem fúú.

Elakarom felejteni, nem akarok évekre érzelmi vàlsàgban maradni. Valami hasznosat mondjatok, mert nagyon rosz ez így. Köszi.

#szerelem #kilàbalàs
2017. ápr. 27. 21:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Gondolj csak bele te mindíg jobban fogod szeretni mint ő téged és csak szendvednêl mellette és az is lehet hogy kiszeretnél belőle egy idő utàn ha jàrnàtok !
2017. ápr. 27. 22:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem egy pasi ismerősömmel van igy ên megszerettem nagyon de ő nem érez többet elfogattam igaz nehéz volt de belàttam hogy ő hozzàm tul sok és én is neki!
2017. ápr. 27. 22:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Már most próbálok dolgozni ezen,vagyis, hogy túltegyem magam rajta. Elkezd járni valakivel belepusztulok. DE: nem akarok úgy járni, hogy végem legyen. Azon leszek, hogy mihamarabb kiküszöböljem, mert lehet, hogy az igaz szerelem mellett elfogok suhanni, és észre sem fogom venni őmiatta. De nagyon nehéz ez most. Fúúú. Elkerülhetetlen az is, hogy ne lássam, de mindegy. Köszönöm az eddigieket.
2017. ápr. 28. 08:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom a taktikád is rossz, ha egy pasi elém áll és azt mondja, hogy szeret és legyek a barátnője semmi előzmény nélkül valószínű elhajtanám a búsba, tehát nem tudom de valahogy nem előbb kellene szerelmet vallani, mint udvarolni, sok nőnél kell egy bizonyos idő mire rádöbben akarja a pasit és ez kőkemény kitartást követel egy férfitól, ha meg nem hát, akkor nem siránkozz.
2017. ápr. 30. 15:23
 5/5 A kérdező kommentje:

Írtam, hogy beszéltünk màr több hónapja, és utàna vallottam szerelmet.

Köszi azért az őszinte véleményed.

2017. ápr. 30. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!