Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek miért van vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért van vele?

Figyelt kérdés

Tökre szerelmes vagyok egy férfiba, ezer éve várok rá, hogy viszontszeressen. Túllépnék én, keresnék én mást, bár semmi kedvem, hozzá van kedvem, de nem tudok túllépni rajta, mert még ha néha kicsit csökken is a jelentősége egy időre, mindig történik valami, és rögtön újra belé esek. Folyton csak vágyakozok, epedezek, elegem van, kezd beállni ez a hétköznapi állapotommá, pedig szeretnék eredményeket végre, vele lenni, hogy velem foglalkozzon.

Van neki barátnője, nagyjából volt neki végig, bár én előbb ismertem meg őt, mint ő a barátnőjét. Gyakran csak forgatom a szemem, sokszor furán bánik vele a lány, és nem értem, miért nem hagyja el és foglalkozik velem. Pl. ma is későn végeztünk (stand up comedyn voltunk), és a srác holnap dolgozik, és a barátnője mégis kisírta, kísérje haza, és neki ez nagy kerülő, ugyanazon az útvonalon vissza és még tovább, messze lakik, másik településen. Meg pl. ugyanúgy ma hogy a barátnője mondta hogy enni akar előadás előtt, és aztán hirtelen megtorpant, valamit gagyogott hogy ja nem, csináljunk valami mást. Elég színpadias volt, végül kibökte hogy nincs is nála pénz, mert hogy a táskájában maradt a pénztárcája ő meg táska nélkül jött, stb. És persze a barátja meghívta egy menüre meg előadás alatt is egy üdítőre. (Sőt, még egy barátnője is meghívta egy közös kajára. :D)

De gyakran vannak fura húzásai pl. kiabált a telefonba éjjel egyszer, mondván hangzavarban volt akivel beszélt, de tök felesleges dolog miatt hívta és azt hallgatta mindenki egy csomó ideig, nagyon zavaró volt. Meg gyakran türelmetlen, észre sem veszi magát is úgy szól az embereknek hogy "na, adjad már" indulatos felhanggal, stb. :P Meg amúgy is elnézi hogy a barátja folyton áll neki dolgokat, meg fizeti az ő részét is, meg mikor a barátja lakásán alszik akkor ott nem takarít semmit, mondván a barátja se takarít náluk, mert ő még a családjával lakik és ott sok emberre eloszlik a házimunka amúgy. Pedig tudja hogy a srác rendmániás, nem kórosan de ha kosz van azt azonnal feltakarítja, nem nézi el a port meg a mocskos járólapot, nem húzza el a mosogatást, stb. Gyakran összemocskolja a fürdőszobát, és a srác takarít utána, ilyen nagyon-nagyon minimálisat csinál nála, épp csak jelképesen besegít, de az csak annyi hogy kicsit esetleg rákönnyít vagy ilyesmi de igazából nem takarít semmit.

Folyton meghívatja magát mindenhova a barátjával, konkrétan mennek nyaralni és ő csak a felét fogja fizetni az útnak, erre jön a kaja amibe meg semmit... EZ amúgy rendre így van, a srác fizeti a kajáját szinte mindig.

Nem tudom, olyan jó az ágyban, vagy mi? Vagy a szép lányoknak tényleg többet elnéznek? Amúgy tényleg elég szép, attól függ, valaki bírja-e azt a típusú nőt amilyen ő, mert ugyan nem olyan hogy alacsony, begyes, vasalt hajú, cicás szemű, dögös csajszika, ami alapvetően megmozgatja a férfiakat hogy hű de jó nő, de attól még esztétikus a megjelenése, ilyen klasszikus, természetes szépségnek mondanám inkább. Egyszerűen öltözik, de jól áll rajta minden, elég vékony, viszonylag magas, jó hosszú, dús, hullámos haja van, arcra is rendben van, szép.

Nem értem, nem értem, nem értem... És nem úgy tűnik, mintha szakítanának. Volt már nem egyszer hogy elcsíptem ilyen vitát köztük, de összeveszésnek nem nevezném, és fél órán belül lerendezik, és egyeztetik hogy de azért szeretlek, imádlak, puszi, puszi, megjött a nyuszi.

Amúgy a csaj iszonyat féltékeny rá, szóval a receptoraival tutira érzékelte a hormonszintemen hogy bejön nekem a barátja, szóval kaptam már tőle gyilkos pillantást, harapós reakciót, de engem az ilyen csak boldogít, azt érezteti, van esélyem. Mondjuk a srác kedves velem, stb., dumálunk, jól elvagyunk, de egyébként nem ad félreértelmezhető jeleket. De ha adna akkor csak csalódnék, mert hűtlen pasit sem akarok.

2017. ápr. 25. 23:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert szereti. Szállj le a srácról, mert szánalmasak az ilyen lányok, akik fúrják a másik csajt, csak hogy a asi szakítson vele
2017. ápr. 26. 00:03
 2/10 anonim válasza:
Nem is tudom mit írjak.
2017. ápr. 26. 00:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű,hogy szerelmes a lányba,még ha ez neked nem is tetszik!Szerintem hagyd őket békén,feleslegesen strapálod magad...
2017. ápr. 26. 00:07
 4/10 A kérdező kommentje:
2# Többet, vagy semmit.
2017. ápr. 26. 00:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
utolso. ense. szereti a csajt, szerintem akadj le roluk. a csaj meg szerintem nem kovet el hudenagy bunoket, nem tudod mi zajlik amikor kettesben vannak, nem tudhatod milyen elmenyeket ad egyebkent neki ez a lany ami miatt eltorpulhet a szerinted gaz viselkedese. ennyit latsz beloluk amit leirtal, ezalapjan pedig nem lehet semmi kovetkeztetest levonni. max h szeretik egymast es kesz.
2017. ápr. 26. 00:10
 6/10 anonim válasza:
100%
Akkor azt írom, hogy hagyd őket békén. Ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel.
2017. ápr. 26. 00:14
 7/10 anonim ***** válasza:

Az pontosan nem derült ki, hogy valójában milyen is lehet a lány ez csak pár kiragadott helyzet de az írásod alapján inkább te nem vagy szimpatikus mitsem ő.

Miért is lennél te jobb a barátjának mint ő?!

Miért akarsz egyáltalán belerondítani más kapcsolatába? ...

A férfi őt választotta párjának, nyílván szeretik is egymást

Egyáltalán nem lát bele a kettőjük dolgába.

Én nem is értem az ilyen nőket.

Szörnyen visszatetsző ez a viselkedés.

Nekem sosem kéne más párja.

2017. ápr. 26. 00:33
 8/10 anonim ***** válasza:

És te miben lennél jobb, mint a barátnője?

Meg te honnan tudsz bármit is a kapcsolatukról, hogy mennyire lehet tervezni meg őszintén beszélgetni vele?

Azon kívül, hogy sokszor a barátja fizet, nagyon más okot nem hoztál fel. Az meg teljes mértékben rájuk tartozik, gondolom, hogy jó ez így nekik.

Az én barátommal is ezt csinálta egy nő, csak az annyira belekattant, hogy bekerült a pszichiátriára.. Vigyázz, nehogy te is így járj a nagy vágyakozásban ;)

2017. ápr. 26. 00:54
 9/10 Krukutyán Levente ***** válasza:
100%
Mintha már írtál volna ki egy ilyesmi kérdést. Azért van vele mert szereti. Nem látod milyenek, amikor tényleg kettesbe vannak. Azért, mert gyilkos pillantást vet rád a lány még nem lesz több esélyed, pusztán féltékeny. Te meg röhejes vagy, hogy azzal lógsz sokat, akibe belestél és várod a sült galambot és közbe reménykedsz, hogy szétmenjenek.
2017. ápr. 26. 01:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Az a baj ,hogy irigy vagy és féltékeny.

Nem mind1 neked miért? Szereti és kész.

Ennyire unalmas az életed ,hogy más kapcsolataval foglalkozol!?

Szánalmas vagy!

Legyen benned már annyi tartás meg büszkeség ,hogy leálítod magad.

n25

2017. ápr. 26. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!