Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írhatnék annak akinek nagyon szimpatikusak a válaszai, vele akarok lenni, de nem akarok nyomulni, vagy elszúrni az első benyomást?
Bármit írhatsz, nem fogod elriasztani.
Nincs az a normális férfi, aki menekülne, ha egy lány vágyakozó levelét megkapja. Sőt, ha egy kicsit is empatikus (márpedig a szavaid szerint az), akkor minél hosszabb és bizalmasabb az a levél, annál inkább fog a szívéhez szólni.
Válassz egyet az elvetett leveleid közül (remélem, nem dobtad ki őket), és küldd el, eléírva valami olyasmit, hogy egyszer már visszariadtál, de most erőt vettél magadon, és elküldöd.
Miután megírom a levelet elolvasom és a szívem a torkomban dobog.
Általában eléggé terjedelmes és olyan dolgokat írok le, mint valami megszállott, talán az is vagyok, de nem ezzel nyitnék :)
Meg láttam olyan válaszát, hogy most nem akar barátnőt és ettől még jobban félek, mert ha rosszkor írok, akkor csak lepattint, pedig évek óta vágyom arra, hogy elinduljon ez az egész, de lassan össze kell szednem magam és valami szolid, nem kattant levelet írni.
Nem szeretnék lemaradni róla. Most, hogy szabad, az enyém lehetne és én az övé, vagy lepattint végleg :(
Sok múlik ezen!
Kiadsam, keresnek! :p
Btw: amit itt lerendeztél... Ez volt inkább ijesztő. :D
Ejj... Sajnos előbb-utóbb be kell látnod, hogy te nem egy valódi személybe szerettél bele. Annak, amit érzel, SEMMI KÖZE ahhoz az emberhez, aki az általad emlegetett válaszokat írja. Szinte semmit sem tudsz róla, egyszerűen csak az egy-két vonást, ami a válaszaiból kitűnik, beépítetted a saját ideális férfiképedbe, és azt szereted.
Nem így van?
Gondolj bele milyen leveleket írtam akkor :D szerinted miért nem küldtem el? :)
Igen lehet, de szívesen megismerném, nem volt férfi ideálom, inkább én lettem olyan amilyen az övé külsőre, meg megtanultam 1-2 receptet amit láttam, hogy szeret :)
Rengeteg dolgot olvastam róla az évek alatt, így szívesen megismerném még ha csalódás is lenne :) bár bízok benne, hogy nem az
Csak nekem fura, hogy ide senki nem írt névvel? :D
El vagyok átkozva :(
Oké, de akkor miért nem kezded egyszerű dolgokkal?
Írsz neki privát üzenetet egy válaszához, olyan témához, ami téged is érdekel, elkezdtek beszélgetni, írogatni stb. Ha van kedvetek, találkoztok, aztán majd lesz valami. Én továbbra is fenntartom, hogy idealizálod őt, és ezért vagy annyira oda. Próbálj meg lelazulni és úgy nekiállni az ismerkedésnek, mintha egy ismeretlen lenne.
Enyhén pszichónak tűnsz, kedves kérdező, de azért aranyos is, mint egy tinilány... :D De csak idealizálod, alighanem. :D
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!