Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha halálosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha halálosan szerelmes vagyok a kollégámba?

Figyelt kérdés
Akinek egyrészt van barátnője, másrészt ugye a kollégám, tehát nem szerencsés, hogy szerelmes vagyok belé. Már kb fél éve tart, nem tudok mit tenni az érzés ellen, mivel minden nap ő hoz és visz munkából. Nagyon jó fej, kedves velem, de nekem annyira tetszik, hogy képtelen vagyok uralkodni ezen az érzésen. Tudni kell, hogy sokszor azt gondolom, hogy én is tetszem neki, mert hát teljesen össze is passzolunk mind testileg, mind lelkileg, mindenhogyan. Arra várok tanácsokat, hogy próbáljak meg kiszeretni belőle (de már próbáltam nagyon sokat), vagy próbáljak inkább összejönni vele, vagy mondjam el neki, mert így nem bírom tovább. Szinte dolgozni sem tudok emiatt az érzés miatt. Segítsetek!!
2017. ápr. 20. 12:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

1. Esetleg ha nem vitetnéd mindennap magad vele munkába, mindjárt könnyebb lenne elengedned ezt a hülyeséget.

2. Honnan tudod, hogy testileg összepasszoltok? Lefeküdtél már vele?

2017. ápr. 20. 13:43
 12/16 A kérdező kommentje:
Csak ő tud hozni a munkahelyemre, ezt had ne fejtsem ki, Budapesten lakunk és vidéken dolgozunk, és ő jön el a házam mellett kocsival. Különben én is csinálom a jogsit, úgyhogy nem sokára saját autóval fogok közlekedni. Onnan tudom, hogy összeillünk testileg is, mert a kémiát és a szikrát már így is lehet érezni.
2017. ápr. 20. 13:45
 13/16 anonim ***** válasza:

Az érzéseknek nem tudsz parancsolni, meg hogyha neki is tetszel, akkor pláne gondolom, hogy milyen rossz érzés lehet ez. De fordított helyzetben te sem örülnél, ha egy csaj nyomulna a pasidra, én ezért minden eszközzel próbálnám elterelni róla a gondolataim.

Tömegközlekedéssel nem tudsz addig dolgozni járni, míg nem fogsz tudni saját kocsival menni?

2017. ápr. 20. 13:50
 14/16 A kérdező kommentje:
Busszal nem tudok sajnos, mert egy iparterületen van a telephelyünk, ha tudnék azzal járnék. Különben az is feltűnő lenne, nem is értené szerintem, hogy minek megyek busszal, ha ő el tud vinni. Másrészt pedig tényleg az van, hogy amikor én már éppen elfelejteném (nagy nehezen), akkor ő tesz olyan mozdulatokat, kijelentéseket, amiből szinte egyértelmű, hogy tetszem neki, még hozzá nem is alap szinten. A cégnél is úgy viselkedik, másoknak is feltűnt, hogy követ engem ebédelni, és egyértelműen mi állunk legközelebb egymáshoz az összes kollega közül. A kapcsolatunk baráti, de nagyon erős a szikra közöttünk, ezt lehet érezni. És mindig rá tesz egy lapáttal, illetve szakmailag is felnéz rám, elismer, sokat dícsér, és hát odavan értem. Szóval ez nekem is szar, mert itt az ideális (inkább tökéletes) pasi (én 27 vagyok), ráadásul szerelmes is vagyok belé, ami nem olyan gyakran jön létre. A barátnője nagyon szép, de szerintem csak ezt szereti benne, én is jól nézek ki, de a barátnőjét sosem fogom lekörözni, ő egy kifejezett gyönyörű lány, de 18 éves...de ez nem az én dolgom..ahogy már valaki írta..lehet, hogy fognak szakítani, de ezt nem nekem kell "elintézni"..
2017. ápr. 20. 14:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Én sajnos nem tudok tanácsot adni, de én is ugyanennyi idősen ugyanebben a helyzetben vagyok.
2017. ápr. 20. 15:16
 16/16 anonim ***** válasza:
Na mi lett?
2017. nov. 16. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!