Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tiltja a törvény?
14 éves kora felett mindenki azzal szexel akivel akar, ha kölcsönösen akarják.
Ha egy 50 éves ember szexel a 14 éves gyerekkel úgy, hogy mindkettő akarta, az sem bűncselekmény.
Nagyon elrontaná a szülő-gyerek viszonyt, ha ebbe a szép szónál többel avatkoznál bele. A gyerekben semmilyen kárt nem fog az a 30 éves nő tenni. Ha gyereket szül neki, az biztosan nem azért lesz, mert a gyerektartásra pályázik: miféle pénzt lehetne várni egy 16 éves gyerekembertől? Ilyen dolgok történnek, magam kettőt is ismertem, természetesen könnyes búcsú lett mindkettőnek a vége. Az egyiknél 16, a másiknál 5 év után. Mindkét kapcsolatból van gyerek, méghozzá nagyszerű. (Az egyik nemzetközileg elismert ötvösművész, a másik még kicsi.)
Mindkét férfinak sikeres az új élete is.
Utolsó:
Én 14-15 évesen másfél évig őrülten szerelmes voltam egy 40 éves nőbe. Persze végül nem lett semmi, de talán még öltem is volna, hogy vele legyek.
A mai napig kva irigy vagyok azokra a tizenéves srácokra, akiknél a hírekből hallom, hogy valami 20-30-40-es tanárnővel kufircoltak. Én nagyon sajnálom hogy ez kimaradt az életemből
27/f
Nemnlehet tenni semmit, csak ha pl a tanára vagy hasonló.
Beleegyezési korhatár amit keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!