Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen sztorit találjunk ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen sztorit találjunk ki a barátnőmmel arra, hogy hogyan jöttünk össze?

Figyelt kérdés
Igazából Tinderen találtunk egymásra, de ezt cikinek tartjuk.

2017. ápr. 7. 22:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
"Egy esős, őszi szerda délután történt a bódvaszilasi disznófarmon. Ahogy Maris belépett az ólba, rögtön tudtam, hogy Ő az igazi..."
2017. ápr. 7. 23:01
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
Mi meg itt jöttünk össze, és mi sem vagyunk rá büszkék. :D Nem részletezzük, csak annyit mondunk, hogy interneten ismerkedtünk meg.
2017. ápr. 7. 23:01
 3/11 anonim ***** válasza:
82%

A mai világban miért lenne már ciki? Ha ott/itt találod

meg a párod, akkor ez van. Miért kell mindig hazudni? :)

2017. ápr. 7. 23:31
 4/11 anonim ***** válasza:
93%

Mi meg egy ongyilkos bulin.

De mi azt mondjuk h CoDozas alatt ismerkedtunk ossze

2017. ápr. 7. 23:31
 5/11 A kérdező kommentje:
Toujaen pályán? SD: Német vs Brit kar98K, only Rifel server vagy bash only? #thinkin
2017. ápr. 7. 23:34
 6/11 anonim ***** válasza:
90%

Igen termeszetesen. A toujane volt. En csipaztam o meg daralt mp44el de en nyertem. Pedig nem kempeltem

22L

2017. ápr. 7. 23:39
 7/11 anonim ***** válasza:
Béla is a neten talàlt rà a gyerekkori szerelmére..de nem mondta hogy itt a gyikon :)
2017. ápr. 8. 00:40
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Az a ciki, ha ribizli a lány! És az is, hogy hazudoztok magatoknak. Szerintetek mi lesz ebből később??? Senkit sem érdekel, hogy hol ismerkedtetek meg. Csak udvariasságból, téma feldobásaként kérdezik, észre sem veszik, ha netán válaszoltok, de hogy 5 percen belül elfelejtik, az biztos.

Legalább magatoknak ne hazudozzatok! Én is interneten szedem fel a nőimet, akikkel megcsalom az asszonyt, ők meg a férjeiket. Mégsem titkolom.

2017. ápr. 8. 01:09
 9/11 A kérdező kommentje:
Kutyám vagy
2017. ápr. 8. 01:16
 10/11 anonim ***** válasza:

Manapság nem ciki, ha az ember a tinderen találja meg a párját. Persze sokan viccelődnek ezen az interneten, hogy nagypapa úgy ismerte meg a nagymamát hogy jobbra húzta :D de ezek csak poénok. Vállaljátok fel, minek akartok magatoknak és másnak hazudni, főleg így az elején.

Én itt GyK-en ismertem meg a párom, barátoknak el is mondjuk, senki nem tartotta cikinek, persze nevettek rajta, és azt mondták nagyon jó sztorink van :D idősebb geberációknak nem szoktuk mondani, mert nem mindenki tudja hogy mi az a gyakori kérdések oldal, és nem akarunk magyarázni, ezért annyit mondunk, hogy neten/facebookon ismerkedtünk meg (ami végülis igaz).

Vállaljátok fel, amugy is csak max 5 percig lesz téma, utána mársenkit nem fog érdekelni hogyan, hol, mikor jöttetek össze.

2017. ápr. 8. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!