Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet az, hogy hónapokig nem érdekel egy lány, aki küldi felém a jeleket, de aztán valahogyan szerelmes leszek belé? Ezt mégis hogy csinálta?
Figyelt kérdés
Alapból nem az esetem a lány. És mégis...2017. ápr. 6. 22:24
11/15 A kérdező kommentje:
ennyire nem voltam szerelmes...csak most már félek, hogy elveszítem ŐT, az én EGYETLENEMET
2017. ápr. 6. 23:03
12/15 A kérdező kommentje:
a KINCSEMET, a MINDENEMET
2017. ápr. 6. 23:03
13/15 A kérdező kommentje:
az ÉLETEM ÉRTELMÉT, az ÉLETEMET
2017. ápr. 6. 23:04
14/15 anonim válasza:
Egy Charlie dallal jellemezném általában a szitut: Mindenki valakié. :D De beleírnám a refrénbe azt is, hogy: Kivéve engem.
15/15 anonim válasza:
Mondjuk ez érdekes... Sokszor akkor döbben rá a másik, hogy szerelmes, amikor már attól fél, hogy elveszti a másikat.
Nem ellened beszélek ezzel kérdező, csak tényleg nagyon igaz az, hogy amíg ott van a másik, fel se tűnik mennyire hiányozna ha már nem lenne ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!