Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lány és 34 éves férfi között lehet hosszútávú kapcsolat?
Figyelt kérdés
Én egy honap mulva töltöm a tizennyolcadik születésnapomat,a férfi a tanárom(se feleség se gyerek) aki már kilencedik óta tanít. Első látásra beleszerettem,de ezt csak most fogom neki bevallani. A jelekből alapján amiket az évek során tapasztaltam,neki se vagyok közömbös. Nagyon sok mindenben hasonlitunk mindketten imádjuk a túrázást,a művészetet,a komoly zenét,verseket stb. Sokszor beszélgetünk és sok a közös témánk. Nagyon vonzódunk egymáshoz,nem csak szexuális vonalon. Persze ezt meg egyikunk se mondta ki,de mivel már leérettségiztem és hivatalosan nem a tanárom ezért már semmi akadálya a dolognak. Szerintetek lehetne ebböl teljesértékű párkapcsolat a jövőben? Tapasztalatokat/saját történeteket is irhattok. A rosszindulatúak meg kiméljenek.2017. ápr. 5. 19:15
11/16 anonim válasza:
Miért lenne pedofil? XDDD.... felnőtt lánnyal jönne össze nyomorék utolsó XDDD....
Imádom mikor a pedofília szóval dobálóznak, mikor szart sem tudnak a jelentéséről.
A szexuálisan, testileg éretlen, 12 illetve annál fiatalabb korú kislányokhoz való szexuális vonzódást jelenti a pedofília. Egy 50
12/16 anonim válasza:
Egy 50 éves pasi se lenne már pedofil, ha 18 évessel jönne össze. Semmi köze hozzá.
13/16 anonim válasza:
Nocsak! Itt egy újabb PEDRÓ! ÜDV!
14/16 anonim válasza:
Én drukkolok nektek, hasonlo szituban vagyok... A jeleket szabad tudni?
15/16 anonim válasza:
Lolita..
Kamaszkori almok tanitobacsirol
16/16 anonim válasza:
Simán. Minden rajtatok múlik senki máson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!