Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom családja még mindig az ex barátnőjét preferálják, mit csináljak?
Lassan 2 hónapja leszünk együtt és nemsokára bemutat a szüleinek is, de félek nem felelek meg..
Sajnos a barátom is elszólta magát, hogy az anyukája és a tesója még mindig tartsák a kapcsolatot az ex barátnőjével(akivel közel 2 évig voltak együtt, és tavaly decemberben lett vége)..
Engem ez eléggé zavar, még ha jó esetben meg játszák, hogy kedvelnek sose fogadnak el szerintem...
Ettől még megkedvelhetnek.
Amit most csinálsz, az a "tudod, mit róka? b@*&d meg a létrádat!" hozzáállás. Legyél pozitívabb. Ráérsz akkor aggódni, ha tényleg kiderül, hogy egyáltalán nem nyitottak az irányodba. De a helyedben én akkor sem aggódnék, a barátoddal legyetek jól, szeressétek egymást, a rokonokat nem kötelező.
Ilyeneket azért ne könyvelj el magadban, főleg, hogy még nem is ismernek.
Hamar túlteszik majd magukat és te leszel a standard.
És amúgy is az a lényeg, hogy a párod veled akar lenni és nem az ex csajjal.
Édesanyám is csinált ilyet a nővéremmel. A nővérem egy két éves kapcsolatnak vetett véget, mert a srác, akivel együtt volt egy nagyon rossz pillanatban kérte meg a kezét, amikor a nővérem már a szakításon gondolkodott. Ez számára megerősítés volt, hogy abszolút nem érzik egymást a kapcsolatban, és inkább szakít, mert ez sose lesz jobb hiába próbálkozik.
Édesanyám utána még másfél évig felemlegette, hogy "bezzeg a Béla meg tudná javítani az ajtót, miért szakítottál vele?". "Bezzeg a Béla milyen jó gyerek volt mindig, miért szakítottál vele?" "Bezzeg a Béla milyen udvarias egy fickó volt, még nem késő visszaszerezned!" "Bezzeg a Béla milyen jó apa lenne" stb. stb.
Az elején napjába kétszer, aztán már csak heti kétszer, aztán havonta kétszer és mostanára már egy-másfél éve elfelejtette. A "Béla" tényleg nagyon jó srác volt, csak egy baj volt vele: Hogy nem tette boldoggá a nővéremet. Édesanyám el volt tőle ájulva, de az nem elég egy jó kapcsolathoz. Ne izgulj. Majd elfelejti az exet, ha lesz valaki új, aki mellett boldog a fia. De ha meg annyira hulye, hogy nem képes elfogadni, hogy a fiának saját döntései vannak, akkor így járt.
Nincs összefüggés ez s elfogadásod közt, és ez s őt jobban kedvelés közt.
Nyugiii. Minden rendben lesz. A meg... Csak barátod számít... nem de bár? ;)
Ezen a tartják-tartsák dolgon jelen esetben pont felesleges kiakadni. A kérdező írásmódjából látszik, hogy ismeri a nyelvtant és tudja is alkalmazni, némelyik itt olvasott csodához képest tökéletes az írása. Az, hogy egy szót (az egyébként szóban teljesen elfogadott) nyelvjárás szerint írt le, a legkisebb probléma. Vidéken nagyon sok helyen jellemző ez a csuk-csükölés, és ha valaki egész életében ezt hallja, nagyon nehezen fogja levetkőzni, bármennyire tanult is legyen.
Kérdező, ezen tényleg felesleges aggódni. :) Páromnál is ugyanez a szitu, az ex tartja az a kapcsolatot az anyjával meg a nővérével, időnként felhívja őket meg minden. Ennek ellenére az anyukája engem a legelső pillanattól fogva a menyeként emlegetett, szeretnek és elfogadnak. Mostanra, évek távlatából pedig már tudom - párom mesélte -, hogy a leányzónak anyós amolyan pótanyuka volt, persze, hogy nehezen szakad le róla.
Szóval ennyiből ne vonj le messzemenő következtetéseket. :) Ráérsz akkor aggódni, ha majd folyton előtted emlegeti, hogy bezzeg a Móni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!