Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet úgy élni valakivel, hogy úgy érzem nem szeretem?
Szia!
Igazából nem is tudom hol kezdjem, mert voltam mindkét oldalon..álltam azon , ahol én szerettem ki a pasiból és most vagyok ott, ahol belőlem szerettek ki 3 év után.
Egyik sem egyszerű, de elengedni könnyebb , legalábbis szerintem. Sokkal gyorsabban túllépsz azon a kapcsolaton, ahol már csak a megszokás és a szeretet van de szerelem nincs. Viszont, ha szerelem van de a másik fél nem érzi, na az kegyetlen tud lenni! Én is így jártam most, egyszerűen közölte velem a srác, hogy kiszeretett belőlem, mert a viselkedésemmel kiöltem belőle mindent. Mai napig nem tudom, hogy mit kellett volna másképp csinálnom..2,5 év együtt élés után meg pláne nem. Ja de bocs! 4 nappal a szakításunk után összejött mással.Tehát hazudott, hazugságokra épült a kapcsolatunk nagy része, mint utólag kiderült.
Figyu, nagyon rossz lesz az elején (2 hete vagyok egyedül), de meg fogsz könnyebbülni. Lesznek hullámvölgyek, nálam is vannak. Egyszer a magasban vagy és azt érzed, hogy minden tök jó éled az életed egyedül, utána pedig a pokol bugyraiban emészted magad, hogy elment z életedből ennyi meg ennyi év , ami tele lett volna lehetőségekkel, de Te a megszokás miatt kitartottál valaki mellett.
Mérlegelni kell, egy életünk van! És azt miért töltsük el szomorúan?
Sok sikert, remélem jól fogsz dönteni! :)
Lehet de mi értelme van ennek?De komolyan?
Nem szereted,nem jó vele a szex,nem csináltok együtt semmit és nem is hiányzik neked....de te nem akarod elhagyni.
Akkor mi a jó büdös lóf @szt akarsz?
Ilyen éretlen,buta,párkapcsolat függő,tehetetlen,érzelmi intelligenciával nem rendelkező személyt még nem nagyon láttam mint te.Ez most komolyan mondom.
Kérdező, nekem a leírásodból elég egyértelmű, hogy az együtt töltött idő hiánya az oka az elhidegülésnek. Ezt magamon is tapasztaltam. Egy kapcsolat nem működik magától, arra időt, energiát kell fordítani, változtatni a zavaró dolgokon. Nem a szakítás a megoldás mindenre. Ha az autómból kifogy a benzin, eladom és veszek egy másikat tele tankkal? Mi az oka annak, hogy ennyit dolgozik? Őt nem zavarja ez a helyzet? Férfiak nehezebben veszik ezt észre.
Azt írod, családalapítás előtt álltok.m Talán annyira az anyagiak megteremtésére koncentrál, hogy nem veszi észre az érzelmi eltávolodást? Hajlandó lenne változtatni a munkabeosztásán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!