Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti ismertek "álompárokat"?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ismertek "álompárokat"? Ahol a férfi és nő is jól néz ki, sikeresek stb?

Figyelt kérdés
Vagy ismertetek ilyet? Ahol egy szép lány mellé jó kiállású férfi jutott, esetleg sikeresek is vagy van valami egyéb "irigylésre méltó" bennük? Ha ismertek ilyeneket akkor együtt vannak még, ha nem akkor miért lett vége?
2017. márc. 16. 01:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
41%
Talán mi. Ő helyes, jóképű, sikeres abban amit csinál. Én jó nő vagyok, 5 nyelven beszélek, öntudatos vagyok. 24N/28F
2017. márc. 16. 01:17
 2/12 anonim ***** válasza:
40%
Én csak olyat ismerek, akik szépek, de rettenetesen felszínesek, egoisták - én semmit sem irigylek az életükben. És ismerek kevésbé szépeket, akik sikeresek a munkájukban is, és a magánéletükben is. Őket inkább irigylem. :)
2017. márc. 16. 01:18
 3/12 anonim ***** válasza:
78%
1-es: Brrr, ezt még olvasni is rémes, süt belőled az öntudat, egoizmus - számomra ez roppant visszataszító. (Már bocs....)
2017. márc. 16. 01:21
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Mindig úgy is gondolok rájuk hogy a "tökéletes pár"

A nő orvos, traumatológus. Hosszú barna haj, kék szem, jó teste van, sportos és nagyon okos és jófej. Egy ideig egy helyen dolgoztunk, nagyon megkedveltem mert elbűvölő személyiség és nincs elszállva magától. Az arca is nagyon szép volt, el se hittem hogy létezik, mindig azon gondolkodtam hogy neki vajon mi lehet a hibája... Ezt most így elolvasva furának tűnik, hogy ennyire rajongtam érte de ott a sok bunkó, gonosz kollega között meg úgy alapvetően egy felüdülés volt.

Neki a párja mérnök, ő izmos, barna haj, kreol bőr, helyes arc, tökéletes haj.... Amennyit beszéltem vele azalapján rendes, tisztelettudó és intelligens.

Ők ketten nekem a tökéletes álompár, asszem 7-8 éve vannak együtt de ugyanúgy szeretik egymást mint az elején, egymással is nagyon cukin bánnak és tisztelik egymást. Idén nyáron esküsznek.

2017. márc. 16. 01:23
 5/12 anonim ***** válasza:
71%
3, az emberek keverik a magabiztosságot és az önbecsülést a nagyképűséggel. Az előbbinek van alapja, az utóbbinak nincs. Az hogy valaki tisztában van azzal hogy mit ér és tudja hogy mit akar sokaknak ijesztő mert ők nem képesek erre. Ha megdicsérnek mondjam azt hogy "jaj nem is", NEM. Azt mondom "köszönöm".
2017. márc. 16. 01:29
 6/12 anonim ***** válasza:
Én magunkat abszolút álompárnak látom, de persze, belülről nyilván mindenki annak látja magát :D Viszont ismerek olyanokat, akik az élet egyik-másik területén lehet, hogy nem olyan sikeresek, de a párkapcsolatuk eddig minden hányattatást átvészelt, és boldogok együtt. Na, szerintem ez manapság azért, főleg régóta együtt élő pároknál, elég ritka és igen, remélem én is, hogy majd a közösen megélt 10-15-20 éveink után nálunk is ugyanez lesz a helyzet :)
2017. márc. 16. 07:16
 7/12 anonim ***** válasza:
8%
Andy papa és Timike <3
2017. márc. 16. 09:26
 8/12 anonim ***** válasza:

A lány vékony, magas, jól néz ki, az akiért az egész suli odavolt, és még kedves is, nagyon jó barátom volt.

A srác egy kigyúrt állat. Nem az akin van egy kis izom, hanem akire ránézek, és "Ilyen akarok lenni". 2 kocsija van, olyan munkája van, hogy különböző országokba hívják(!) őt (olyankor a lány is megy vele), és nemigen keres egy millánál kevesebbet havonta.

És a lánytól tudom, hogy tényleg szeretik egymást, ismerem, nemcsak a leírtak miatt van vele :)

2017. márc. 16. 09:46
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. márc. 16. 11:00
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Apám és anyám, 25 éves házasságuk van jelenleg, anyám fiatal korában szerintem külsős szemmel fullos volt, apám kb meg egy minta férfi külsőre, haraptak rá a nők.
2017. márc. 16. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!