Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ismertek "álompárokat"? Ahol a férfi és nő is jól néz ki, sikeresek stb?

Igen. Mindig úgy is gondolok rájuk hogy a "tökéletes pár"
A nő orvos, traumatológus. Hosszú barna haj, kék szem, jó teste van, sportos és nagyon okos és jófej. Egy ideig egy helyen dolgoztunk, nagyon megkedveltem mert elbűvölő személyiség és nincs elszállva magától. Az arca is nagyon szép volt, el se hittem hogy létezik, mindig azon gondolkodtam hogy neki vajon mi lehet a hibája... Ezt most így elolvasva furának tűnik, hogy ennyire rajongtam érte de ott a sok bunkó, gonosz kollega között meg úgy alapvetően egy felüdülés volt.
Neki a párja mérnök, ő izmos, barna haj, kreol bőr, helyes arc, tökéletes haj.... Amennyit beszéltem vele azalapján rendes, tisztelettudó és intelligens.
Ők ketten nekem a tökéletes álompár, asszem 7-8 éve vannak együtt de ugyanúgy szeretik egymást mint az elején, egymással is nagyon cukin bánnak és tisztelik egymást. Idén nyáron esküsznek.

A lány vékony, magas, jól néz ki, az akiért az egész suli odavolt, és még kedves is, nagyon jó barátom volt.
A srác egy kigyúrt állat. Nem az akin van egy kis izom, hanem akire ránézek, és "Ilyen akarok lenni". 2 kocsija van, olyan munkája van, hogy különböző országokba hívják(!) őt (olyankor a lány is megy vele), és nemigen keres egy millánál kevesebbet havonta.
És a lánytól tudom, hogy tényleg szeretik egymást, ismerem, nemcsak a leírtak miatt van vele :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!