Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem 5 éve nem mosta ki a függönyt, a zöld bársony kanapé sarka már fekete a kosztól. Mit csináljak, hogy takarítson ki? A szép szó nem használ.
26.: nem fogja kimosni a kerdezo :D inkabb ul a szarjaban, de nem fogja megcsinalni mert azt latta az anyjatol, hogy egy cseled, aki kitorli a sgget is es ha az anyjat ennyire nem tiszteli, mas not meg kevesbe fog.
Kerdezo, anyukad elbszta a nevelesed, de ezt te fogod megszivni :D
nyilván ha a férfi dolgozik, és a nő meg otthon van, akkor csinálja a nő, mert hisz ráér, és így praktikus, de nem azért mert a szolgád... ha mindketten 8 órában dolgoztok, munkátok van, akkor a házimunkát is felesbe kell... a közös munka is egy program, együtt kipucoljátok a lakást...
én mindig segítek a barátnőmnek. bár ő még tanul, és van nap, hogy nem megy be suliba, én meg már dolgozok, hétvégente mindig együtt takarítunk, működik... szóval én javaslom, hogy kedves kérdező, beszéld meg a feleségeddel, hogy mikor takarítotok, ki mit csináljon, mert ez így nem állapot, ezt lássa be ő is, de talán ha közösen csináljátok, neki is több kedve lesz :)
Ő is dolgozik, te is. Takarításból ugyanannyit vállaljatok, ne fogd a nevelésedre hanem kelj fel és te is csinálj valamit barom.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!