Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok belé, de ő most nem akar kapcsolatot, csak összejárósat. Mit tegyek?
1. Őszintén, kerekperec mondjam meg neki, hogy belezúgtam és az összejárós nem menne.
2. Csak annyit mondjak, hogy nem akarok összejáróst és titkoljam az érzéseimet.
20L
"#9 nagyon átlátszó, hogy mikor akar valaki tényleg komolyat és mikor nem :D"
Sajnos, ebben nincs igazad, kicsi lány! Noha én sohasem alkalmaztam ezt a módszert, nagyon sokszor tapasztaltam, milyen vakká tudja tenni a nőket a szerelem. Azt látnak, amit látni akarnak, s azt hallanak, amit hallani akarnak.
Tudom, te most azt hiszed, rád ez a törvény nem vonatkozik. Megsúgom, minden lány ezt hiszi. A világon egyedül az emberi éleslátás van igazságosan elosztva. Mindenki azt hiszi, hogy neki több jutott, mint másnak! :-))
És hidd el, megcs*szheted az emberismeretedet, ha olyan fickóba botlasz, mint amilyen én voltam, vagy olyanba, aki emellett még hazudik is a cél elérése érdekében.
Jaj, #11, annyira elhiszed, hogy minden lány hülyíthető :D És persze te vagy az atyaúristen, aki bármelyik lányt leveszi a lábáról. Tudod hány pasi gondolja ezt magáról? Azt lehet is hülyíteni, aki gondolkodás nélkül bedől neki és csak az érzelmeire hallgat. Engem is próbáltak már jópáran, elhiszed, hogy nem te vagy az első pasi, aki szeret szórakozni a nőkkel? :) Én sem most jöttem le a falvédőről.
Egyébként ehhez a kérdéshez már nincs is mit hozzáfűzni, nem fogok belemenni a csak-szex viszonyba. És #12, igazad van, rosszul fogalmaztam, ez nem szerelem, csak fellángolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!