Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meleg?
Van egy fiú akivel mióta megismerkedtünk nagyon érdekes a viszonyunk. Haveri, de emellett sokszor úgy érzem, hogy több van köztünk. Barátnője van, ellenben mégis mikor találkozunk bókol, meg olyanokat mond ami szerintem egy átlag fiú-fiú barátságba már nem fér bele. Pl.:Rohadt jól nézel ki, beindulok ha rádnézek stb. Legutóbb egy bulin, ahol a barátnője nem volt ott, egész este fizette az italomat meg mindent dicsért rajtam kívül-belül, aztán amikor kettesben kimentünk cigizni lekapott, és azt mondta: hogy bocs de már nem bírtam tovább, és hogy ez maradjon már kettőnk között. Ez már az este végén volt, utána már nem beszéltünk. Másnap beszéltünk írásban a buliról, hogy jól éreztük magunkat meg ismételünk, de ami történt arról nem esett szó. Én egyébként meleg vagyok, de senki nem tudja rólam, és nagyon tetszik is az illető akiről írtam. Róla viszont nem tudom eldönteni ezek alapján sem. Mit gondoltok?
22/F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!