Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagyon szeremes vagyok egy híressegbe de tudom hogy sosem lehet az enyém. Mit csináljaaaaaaak?!
Én 12 évesen Eminembe voltam szerelmes, és én is írtam neki levelet angolul (nem tanultam sosem angolul, asszem valahol vmilyen magazinban találtam egy sablon szöveget), a címe is megvolt, de aztán valahogy nem küldtem el. :D
26N
"Ez a felnőtt párkapcsolatok rovat, nem a tini." Mert szerinted a sok tinit ez érdekli. :D
Pasizz, csajozz a való életben, ne álmodozz KÉRDEZŐ!
""Ez a felnőtt párkapcsolatok rovat, nem a tini." Mert szerinted a sok tinit ez érdekli. :D"
Nem értem mire akarsz utalni, én azt akartam kihozni az egészből, hogy a tinik álmodoznak elérhetetlen célokról. Értelmes felnőtt emberek tudják, hogy ez nem szerelem, hanem puszta rajongás, a pubertás része. Egy idő után kinövi az ember aztán keres magának párt a valódi emberek között. Ha meg felnőttkorára sem nőtte ki, akkor ott bajok vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!