Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges, hogy meggondolja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy meggondolja magát egy férfi, miután egyszer visszautasított?

Figyelt kérdés
Két hete felfedtem egy kollégámnak, hogy nagyon vonzódom hozzá. Ő azt mondta, hogy nagyon szereti a társaságomat, tisztel és szeret engem, de nem érzi és soha nem is érezte azt a vonzódást, amit én. Mindezt viszont szörnyen kedvesen adta elő, hosszan kifejtve az értékeimet... ennyi jót már régen hallottam magamról. Aznap amikor ez történt, mindennek ellenére nagyon szuperül töltöttük az időt, szemmel láthatóan nagyon jól érezte magát velem, és azóta is rengeteg programunk volt közösen, elmentünk moziba, társasággal "inni", stb. Ő végig mellettem volt, kedvesebb volt velem mint valaha, kitüntetett figyelmet szentelt nekem, stb. Én a munkahelyen barátságos vagyok vele, nem csinálok úgy, mintha nem érdekelne egyáltalán, de nem is "nyomulok". Szerintetek miért változik meg egy férfinek a viselkedése ilyen jó irányban egy ilyen helyzetben? Lehetséges, hogy afelé tart, hogy meggondolja magát velem kapcsolatban? Elő szokott ilyesmi fordulni?
2017. febr. 26. 20:35
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
Lehet csak arra tartogat, hogyha unatkozik legyen kit megfektetnie gyorsba.
2017. febr. 26. 20:37
 2/8 anonim ***** válasza:
62%

1. bevallottad neki, hogy vonzódsz hozzá, ő közölte veled, hogy nem akar tőled komolyat, de ezek szerint ingyen d..gásra jó lennél neki

2. azért láttad rajta, hogy megváltozott, mert csak ezt akartad látni

3. azért láttad rajta, hogy megváltozott, mert megváltozhatott, de csak azért mert tudja, hogy így könnyebben megfektethet téged

Ha már valaki egyszer visszautasított, akkor fogadd el a döntését, mert ő így látja és gondolja. Nem lesz ebből komoly.

2017. febr. 26. 20:39
 3/8 A kérdező kommentje:
Lett volna rá alkalma az elmúlt hetekben, hogy összebújjon velem, de nem tette (sajnos). Egyébként meg nem vagyok egy bányarém, és eléggé népszerű is vagyok társaságban, tényleg olyan meglepő, ha egy férfi másképpen néz/gondol egy nőre, akiről biztosan tudja, hogy bejön neki?
2017. febr. 26. 20:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Jaj nekem, hány éves vagy te?

És ez a pasi mikor is változott meg? Bejelentésed előtt vagy után?

Ha után, akkor józan paraszti ésszel, vajon miért?

Téged se az eszedért szeretnek látom már!

2017. febr. 26. 20:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Nos, igen, lényegében ez volt a kérdés, hogy miért... Meg hogy ilyesmi elő szokott-e fordulni.
2017. febr. 26. 21:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Most ha haverként bír, ahogy mondta, miért kellene negatívan viselkednie veled? Konkrétan megmondta, hogy bír téged, de nem ÚGY.. Attól még ezután is bír téged, és nem akarta lehet elcseszni a munkahelyi viszonyt, most mit buz*izzon veled..

Ne spekulálj, már így kitárulkoztál neki túl hamar, ami nem túl izgi, pláne, hogy le is pattintott.

Szóval ha jót akarsz, akkor haverkodás mehet, viszont ne próbálkozz be többször, mert át fogsz menni szánalmasba. A férfi ha akarni is fog tőled valamit, ezek után már végképp könnyű dolga van, mivel tudja hogy bele vagy zúgva, és lépni fog, HA akar valamit.

Ha nem lép ilyen téren ezek tuán sem konrkrétan, akkor gondolom kitalálod a másik verziót.

25N

2017. febr. 26. 22:42
 7/8 anonim ***** válasza:

25N vagyok

Ja egyébként még általános iskola alsó tagozatba volt velem ilyen, hogy szerelmet vallottam egy fiúnak, aki akkor csak nevetett rajta és büszkén újságolta kb mindenkinek.. Kis szemét. :D (Na, azóta sem vallok be ilyesmit előre senkinek. :D) Utána már nem is érdekelt.

Mellesleg akkor volt konkrétan , hogy 2 hétre rá már a barátnőmnek rágta a fülét, hogy ő szeret engem és "járjunk" balbla. Mondom, bocsi, de én már túl vagyok rajta, már nem érdekel a dolog.

De ez kb 10 évesen volt. :) Ilyen ez.

2017. febr. 26. 22:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem !Finoman a tudtodra adta hogy bír téged de nem tud ugy tekinteni ràd mint ha bnője lennél!Fogadd el hogy ez így van és igy lessz!Sztem csak azért kedves mert nem akar rosszban lenni veled !Ez még a jobbik eset te szerencsés vagy!Sok hazug pasi van aki hazudik csak hogy megfektessen egy nőt utàna meg csak a csalodás marad!
2017. febr. 26. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!