Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan emberek rajtam kívül, akik nem csinálnak ügyet a Valentin napból?
A párom és én nem értjük ezt a nagy misztikumot a Valentin napról.
Ugyanolyan nap mint a többi.
Nem vettünk egymásnak semmit, szerintem nem ez bizonyítja egy párkapcsolat működőképességét.
Szeretni az év 365 napján lehet úgy mintha Valentin nap lenne.
Más is így gondolja?
Kellenek olyan napok amik kizokkentik az embert a hetkoznapokbol. Persze attol meg ugyanugy szereti egymast a par a tobbi napon is, de tudod ez olyan hogy pl. a szulinapot is ennyi erovel felesleges megtartani hiszen minden nap orulni kene hogy elsz, Anyak napjat se kene tartani hiszen minden nap szereted anyukadat, Karacsonyt plane, hisz aki vallasos minden nap szereti Jezust aki nem vallasos az pedig minden nap szereti a szeretteit es barmikor lehet ajandekozni, es meg sorolhatnam......
Szoval erted, az unnepek mind kizokkentik az embert a mokuskerekbol, lehet egy plusz dolgot varni (nem targyi ajandekta gondolok hanem egy picivel "szinesebb" napra".
7-es, anyák napjára természetesen veszek.
Neked lételemed a kötekedés? Élvezed? :D
Engem meg a Karácsony se érmekel,csak a lányom miatt van fa is.
Csaladomat meg haverjaimat se érdeklik az ünnepek.
N25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!