Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a legjobb baratnomnek, hogy az apja szeretoje vagyok?
Hát ,ha el akarod veszíteni a barátnd,akkor mondd el!
Ha,nem akkor ne,viszont előbb-utóbb úgyis kiderül!
Én voltam ilyen helyzetben tökre ugyanez volt a szitu,nálunk kiderült,már nem vagyunk barátnők!
Kedves Kérdező!
A kérdésedben benne van, hogy ezt az egész kapcsolatot egy apával, Te is gáznak tartod. Jól érzed. Jobban tennéd ha ezt a kapcsolatot szakítanád meg mihamarabb, mert semmi biztosítékod nincs arra, hogy ne essél teherbe. Ha ez a muksó még annyira sem szeret, hogy a biztonságod érdekében óvszert használjon, akkor lehet, hogy kihasznált lettél? Ha teherbe ejt akkor ennél a kérdésnél még sokkal nehezebbel is szembe kerülhetsz.
Jó a szex. Ez mi? Finom a pacsinta. Melegen süt a nap. Ezek érzések. De mit tervezel az életeddel?
Tudod 18évesen hozhatsz önálló döntéseket, de vigyázz mert a döntéseid következményeit is neked kell kezelni. Dönts jól, a saját érdekedben! Olyan döntést hozz amit úgy mersz bevállalni, hogy nem szégyenkezel amikor a tükörben a saját arcodba nézel.
Szeretettel 1Léna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!