Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elmondjam a legjobb baratnomne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a legjobb baratnomnek, hogy az apja szeretoje vagyok?

Figyelt kérdés
18 eves vagyok, es egyik jo baratnom apjaval van viszonyom. O 44 eves. Es lehet, a baratnom gyanakszik,de szerintem csak bekepzelem. Kicsit felek, mert az anyukajaval is joban vagyok, de ezek utan, ha kiderulne a viszony, nem igy lenne. De necces qz egesz, mert a ferfi buszsofor es mindenkinek feltunt, hogy velem sokkal kedvesebb, amikor vele utazok es le szoktam melle ulni, mert ugye megker es ut kozben beszelgetunk. Mit tegyek? Olyan jo vele a szex.

2017. febr. 11. 16:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
94%
Hagyd abba az itteniek provokálását a szar kamuddal. :)
2017. febr. 11. 17:34
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát ,ha el akarod veszíteni a barátnd,akkor mondd el!

Ha,nem akkor ne,viszont előbb-utóbb úgyis kiderül!

Én voltam ilyen helyzetben tökre ugyanez volt a szitu,nálunk kiderült,már nem vagyunk barátnők!

2017. febr. 11. 17:43
 13/13 1Léna ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A kérdésedben benne van, hogy ezt az egész kapcsolatot egy apával, Te is gáznak tartod. Jól érzed. Jobban tennéd ha ezt a kapcsolatot szakítanád meg mihamarabb, mert semmi biztosítékod nincs arra, hogy ne essél teherbe. Ha ez a muksó még annyira sem szeret, hogy a biztonságod érdekében óvszert használjon, akkor lehet, hogy kihasznált lettél? Ha teherbe ejt akkor ennél a kérdésnél még sokkal nehezebbel is szembe kerülhetsz.

Jó a szex. Ez mi? Finom a pacsinta. Melegen süt a nap. Ezek érzések. De mit tervezel az életeddel?

Tudod 18évesen hozhatsz önálló döntéseket, de vigyázz mert a döntéseid következményeit is neked kell kezelni. Dönts jól, a saját érdekedben! Olyan döntést hozz amit úgy mersz bevállalni, hogy nem szégyenkezel amikor a tükörben a saját arcodba nézel.

Szeretettel 1Léna

2017. febr. 12. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!