Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire megy egy kapcsolat ilyen korkülönbséggel? 23/N
Egy kicsit hosszú lenne elmondani ezt a helyzetet, szóval csak tényleg a nagyon lényeges dolgokat mondom el. Megismertem egy férfit, aki most 37 éves, de amúgy komolyan nem gondoltam volna, hogy ennyivel idősebb nálam, szerintem senki nem mondaná meg, hogy 27-28-nál idősebb. Hihetetlen sok közös van bennünk, akármilyen teljesen random dologról el tudunk beszélgetni. Azért merült fel bennem ez a kérdés, mert sokat olvasgattam ehhez hasonló dolgokat, hogy ilyen korkülönbségnél nem biztos, hogy tartós lehet egy kapcsolat. Persze tudom, hogy nem feltétlenül kell foglalkozni a statisztikákkal meg mit tudom én mikkel, csak a minap belegondoltam, hogy mi van akkor, ha ránk is igazak azok, amiket láttam.
Illetve róla még annyit, hogy nincs gyereke, mert a nőnek, akivel előttem volt együtt, nem lehetett gyereke. Nem emiatt mentek szét amúgy.
A családomban úgyszintén nem éppen preferálják őt. Először azon döbbentek le, hogy tényleg nem ennyi idősnek néz ki, majd utána azon, hogy miért jövök össze egy nálam ennyivel idősebb pasival.
Szóval a negativitás abból is jön, hogy a körülöttem lévők mind azt hajtogatják, hogy nem vagyok normális és ez is elbizonytalanított. Nem kell, hogy mindenkinek tetszen, de gondolom senkinek nem jó olyan emberekkel körülvennie magát, akik egyfolytában csak a nemtetszésüket fejezik ki.
Ne másoknak akrj megfelelni! Azt nézd hogy viselkedik veled, szeret-e, szépen bábnik-e veled, te szereted-e, stb.
A többit tudod. Ne más döntsön az életedről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!