Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mondhatnám el ezt úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondhatnám el ezt úgy, hogy ne legyen bántó?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nos a helyzet a következő:

7 hónapja vagyok egyutt a barátommal. Minden terén jo a kapcsolatunk, nagyon szeretem, és már elég sok olyan dolgot is megbeszéltem vele, ami igy utólag elég vicces. (nekem ő volt az első, igy voltak dolgok amiket igencsak túlmisztifikáltam)

Nos szoval párkapcsolati problémánk nincs, es érzem rajta, hogy nagyon szeret.

Az egyetlen dolog ami zavar az, hogy olyan kis figyelmetlen. A hét hónap alatt neki volt névnapja, erre kapott tőlem egy kis apróságot mert akkor egy honapja voltunk egyutt. Nekem volt ezido alatt névnapom és szülinapom, plusz a karácsony. Mint utolag kiderult szamomra ők csaladi szinten sem igazan ünneplik a névnapot, igy ez elhanyagolható. Viszont az azert egy kicsit zavart, hogy szülinapomra egy nagyon jelképes dolgot kaptam, de persze ettől eltekintve örültem neki (egy csoki volt). Ami inkabb mebantott az az, hogy karácsonyra semmit nem kaptam tőle, holott ekkor már fél éve együtt voltunk, maga az ismerettseg pedig regebbre nyúlik vissza. Nekem evidens volt, hogy veszek neki valamit, es meglepett, hogy forditva ez nem igy volt. Mielőtt jönnének a negativ kommentek, abszolút nem az ajándék összege vagy hasonló értéke a mérvadó számomra, hanem maga a gesztus. Stoval egyszerűen csak örülnék ha néha kicsit romantikusabb tudna lenni, főleg ha én is invesztálok a kapcsolatba. Persze tudom, hogy o is egyetemista, es kollégista akárcsak én, nyilvan nincs eleresztve anyagilag. De én mar ugy vagyok vele hogy bár szerettem volna adni neki valamit Valentin napra, de meggondoltam magam. (bar ezt az egesz Valentin napot értelmetlennek tartom emiatt főként) De nem hinnem hogy neki eszébe jut majd.

2017. febr. 7. 23:00
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem az ilyesmit azert erdemes tisztazni egy kapcsolat elejen. Nincs azzal gond hogy masok vagytok de ha valami "zavar@ azt erdemes finoman felhozni. Hogy azert jol esett volna egy kozos ajandekozas karacsonykor mert te ugy szereted ezt a "mokat@, vagy ha hogy "szeretne e megtartani a valentin napot" stb. A lenyeg hogy erzodjon rajtad, hogy nem vagy sertodott, csak tisztazni szeretned a kozos jatekszabalyokat. Ehhez mindenkinek joga van! ;) szoval csak batran es nyugodtan. Hajraaa
2017. febr. 7. 23:12
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Mutasd meg neki, hogy vannak szeretetnyelvek, keress rá, tesztet is fogsz találni. (Gary Chapmann írt róluk, érdekes téma) Nézzétek meg/beszéljetek róla, hogy neki mi és mondd el neked fontosak az ajándékok. Ennek kapcsán el lehet mondani, hogy milyen ajándékoknak örülsz. :) Figyelj arra is, hogy neki mi fontos, sokat tud segíteni mindkettőtöknek. :)
2017. febr. 7. 23:13
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Na most magyarázd meg, hogy miért ne legyen bánto ha megmondod amikor téged bánt ez a viselkedés! Elsunnyogva nem tudod a lényeget kifejezni.
2017. febr. 7. 23:18
 4/8 Boboooo90 ***** válasza:
Szerintem ez a normális, nem az ajándékozás az ünnepek lényege. Sajnos ez a mai világban furcsának számít és a csajok ezt nem is értik szerintem, persze van kivétel. 1 csoki bőven elég, lényeg a figyelem.
2017. febr. 7. 23:44
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Csoki? Vegyen 2 szál gyulait és csokolom...
2017. febr. 7. 23:57
 6/8 anonim ***** válasza:
A csajoknak sem az ajandek a lenyeg. Kit izgat meg egy sal vagy pohar. Hanem az ami miatt adjak!!!! :) ertsetek mar meg!
2017. febr. 7. 23:58
 7/8 anonim ***** válasza:
74%

A pasim tortát adott szülinapomra, amit ő sütött. Fél óráig ugráltam, mint valami idióta, hogy sütött nekem.(egy hete jártunk kb) Karácsonyra vmi kis apró dolgot vett, értékeltem azt is. De pl jobban örültem annak, hogy fát állított nekem, amikor nem szeret fát állítani és azt mondta, hogy nem fog. (Két hete jártunk kb.igen, egy héttel karácsony előtt születtem)

Itt is a gesztusoknak örültem inkább.

Magyarázd el neki, hogy neked ez miért fontos, hogyan érzel, mit kommunikál feléd ezzel. Pl nem törődik veled, stb.

Volt olyan pasim, aki írt nekem egy mesét szülinapomra! Nagyon örültem annak is, jobban, mint egy tárgynak.

Itt a törődés, a másiknak való önzetlen kedveskedés a lényeg. Nem az anyagiak. Ezt mondd el neki.

2017. febr. 8. 00:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezen ne lepődj meg a legtöbb ferfi ilyen.
2017. febr. 8. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!