Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mennyi idő után van az, hogy feladjátok egy lánynál egy próbálkozást, akármennyire nagyon is szeretitek/tetszik? És mi az ami miatt feladjátok?
Elég gyorsan ugyanis nincs értelme ha csak egyoldalú a dolog.
Nem vagyok sem játékszer, sem hülye. Olyan nőket bírok akik tudják mit akarnak, és nem játszmáznak.
Nem idő függvénye.
Ha látom, hogy "valami van" köztünk, akkor nem érdekel, mennyi idő alatt jövünk össze.
Ha egyértelműen nem jövök be neki, akkor meg én úgy vagyok vele, hogy felesleges erőltetni, ami már alapjaiban sem működik. Persze, erre fel lehetne hozni azt a hangzatos hülyeséget, hogy "az igazi férfi nem adja fel, és elutasítás után újra próbálkozik". Nos, én ezt másképp látom. Az igazi férfi tiszteli annyira a nőt, hogy tudomásul vegye a döntését. Meg különben is: annak mi értelme, ha valaki csak azért jön össze velem, mert sokáig zaklatom? (Mert egy elutasítás után tovább erőlködni sokszor már a zaklatással határos.) Egy igazi férfinek nem olyan kapcsolat kell, ami "á, egye fene, sokáig próbálkoztál, próbáljuk meg" alapon jött létre. Hanem olyan, ahol önmagukért szeretik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!