Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az a lány aki nehéz eset?
Milyen szempontból?
Felszedni szerintem azokat nehéz, akik mindig 'hercegnőként' voltak kezelve.
Együtt lenni valakivel nekem, aki kinda pszichopata. Becsúszott már ilyen, nem bizonyítottan, de erősek a tünetek.
Fizikailag, akiknek a Föld centruma felé nagyobb a nehézségi ereje. doh. (bad joke here)
Fêl a' töltêny hüvelyektől ,ellött golyóktól .
Ha lőfegyvert adok a' kezébe eldobja ,majd sikítva elrohan.
Akkor amit leírtam, a hercegnős típusok. Meg akik állandóan a kétértelmű dolgokkal játszadoznak. Olyan is volt, hogy kicsit ki voltam égve ilyen téren, kellett volna már valaki, és rácuppantam egy csajra. Az érdeklődése miatt úgy gondoltam, hogy hajtanom kellene, de eleve friendzone volt... bár jobban is jártam vele.
Viszont én egyszerű eset vagyok ilyen téren. Ha egyértelmű jelet látok, rácuppanok, és már eleve tudom, hogy nyert ügyem van... olyannal nem nagyon szeretek szórakozni, akik nehezen eladhatóan adják elő magukat. Nem a nácik aranyát keresem én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!