Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 200-250/60 km, autóval 2,5 -...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

200-250/60 km, autóval 2,5 - max.3 óra, sok lehet egy kapcsolatban? Vagy még kibírható? (csak az egyik félnek van kocsi és jogsi is. )

Figyelt kérdés
2017. jan. 31. 14:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem sok lenne.
2017. jan. 31. 14:08
 2/11 anonim ***** válasza:
160 km van közöttünk, oszkárral járok, kibírható.
2017. jan. 31. 14:11
 3/11 anonim ***** válasza:

Köztem és a párom közt kb 200 km van. Neki van jogsija és kb 2 és fél - 3 óra alatt ideér kocsival.

Én buszozni szoktam, ami bírható: másfél óra fel a fővárosba, és onnan két és fél óra le a lakhelyére. Sokszor van hogy a párom is busszal közlekedik.

Ritkábban használja a kocsit.

Meg nekünk még van diákkedvezményünk, ugyhogy a buszjegyet sem a legmagasabb áron kell vennünk.

Mi egész jól bírjuk, lassan két éve vagyunk együtt.

2017. jan. 31. 14:18
 4/11 anonim ***** válasza:

Én biztosan nem mennék bele ilyen távkapcsolatba, hogy a fél országon kell átutazgatni, ha látni akarom a másikat.

Akkor is megterhelő anyagilag, ha csak havonta egyszer találkoztok, viszont az meg egy kapcsolat kialakításához kevés. Heti egy találkozás már kész anyagi csőd. Alsó hangon 2000 km-t utazgatsz le.

Az sem egyszerű, hogy lesz-e ebből valaha együttélés, ki költözzön kihez, hogyan, miért ő, miért oda. Aztán ha pár hét mindennapos együttélés után kiborul a bili, hogy nem bírjátok egymás életvitelét, akkor megint vissza az egész. Vagy maradtok együtt kényszerből.

Hát kösz, nem.

Keresek valakit elérhető közelségben, akivel összecsörgünk, akkor 10 percen belül egymást ölelhetjük.

2017. jan. 31. 14:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Mibegy évig így voltunk együtt, nem volt egyikünknek sem jogsija még. Azért vállaltuk, mert tudtuk, hogy egy év múlva befejezem az egyetemet a másik városban és hazaköltözöm abba a városba, ahol ő is lakik. Egyébként hosszútávon nem hiszem, hogy fenntartható
2017. jan. 31. 14:39
 6/11 anonim ***** válasza:

#4:

Milyen romantikus, hogy teljesen anyagi alapon tekintesz egy kapcsolatra ("szerelemre" :-P ) ... :-D

#2-es vagyok: mind a ketten elváltak vagyunk, nem akarunk összeköltözni, vannak mindkettőnknek gyerekei, közöset már nem akarunk. Nekünk ez így teljesen megfelel, szeretjük egymást, de ha egy városban élnénk akkor sem költöznénk össze. Nem mondom, hogy nincs olyan, hogy jó lenne több szex, vagy hétköznapokon is összebújni, de kezelhető a dolog azért.

Szóval a kapcsolat jellege azért nagyban befolyásolja, hogy mennyire tud egy ilyen működni; nekünk 3 éve tök jól megy így. (Mondjuk egzisztenciával rendelkező felnőtt emberek vagyunk, nem az útiköltség fog földhöz csapni.)

2017. jan. 31. 14:45
 7/11 anonim ***** válasza:

Biztos,hogy nem vállalnám be. Volt barátnőm 35km-re volt tőlem, de már az is elég megterhelő volt heti 2-3 találkozással.. Ha csak nem az a cél,hogy minél hamarabb együtt lakjatok akkor felesleges erőltetni.

(21f, 200 méterre lakik tőlem a mostani párom és 3 éve zökkenőmentes a kapcsolatunk)

2017. jan. 31. 16:00
 8/11 anonim ***** válasza:
Lószar, mi fél évig ingáztunk 1000km-es távkapcsolatban, 12ora vonat (plusz nekem még egy a vonatig). Féltem belevágni, de teljesen megérte, ugy érzem, megtaláltam, akivel le akarok élni egy életet (és viszont). Nehéz idöszak volt, érzelmileg sokszor megterhelö is, de most már együtt lakunk. :)
2017. jan. 31. 16:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Pont îgy van ahogy a 8 as írja. Majd alakul nyilván nem életed végéig marad így.
2017. febr. 1. 01:53
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2017. febr. 3. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!